Moda

Tko je, po tvom mišljenju, najbolje odjevena Hrvatica u 2019. godini? Glasaj za svoju favoritkinju

  • Izdvojili smo osam žena koje su nas cijele godine oduševljavale svojim modnim kombinacijama
  • Neke su iz godine u godinu na listama najbolje odjevenih, a neke se suvereno penju na ljestvici
  • Čiji bi ti ormar poželjela?

Kako smo cijelu godinu pratili modne stilove poznatih Hrvatica, odlučili smo napraviti i listu, za nas, najbolje odjevenih dama. Neke od njih na popisu su već godinama, ali i dalje njeguju svoj besprijekoran stil. Mi nismo odabrali pobjednicu, već to prepuštamo tebi...

Jadranka Sloković

Odvjetnica Jadranka Sloković godinama osvaja modni svijet svojim elegantnim i bezvremenskim odjevnim kombinacijama. Vjerna je klasici koju nepogrešivo obogaćuje IT komadima koje mnoge od nas požele imati u svojim ormarima. Uvijek besprijekorno izgleda i stoga ne čudi kako se iz godine u godinu nalazi pri vrhu ljestvice najbolje odjevenih Hrvatica. 
 | Autor: MISS7/PIXSELL MISS7/PIXSELL

Branka Krstulović

Bivša misica, a danas uspješna poslovna žena oduvijek je u korak s trendovima. Branka također voli klasične komade kojima dodaje neke otkačenije modele. U njezinim stajlinzima uvijek možemo vidjeti najtraženije modne dodatke, obuću i torbe, a gdje god se pojavi zrači profinjenošću i elegancijom. Već godinama je vjerna svom stilu te ne može proći nezamijećeno. 

 | Autor: MISS7/PIXSELL MISS7/PIXSELL

Iva Radić

Poduzetnica Iva Radić jedna je od onih dama u čijem se stilu svatko može pronaći. Iva s lakoćom kombinira naizgled nespojive komade, a finalni izgled ostavlja bez daha. Ova dugonoga brineta igra se s modom, a basic komadi su temelj njezinog stila. Uz dobar komad nakita, trendi torbicu i cipele, Iva zaista izgleda kao da je sišla s modne piste.

 | Autor: INSTAGRAM/PIXSELL INSTAGRAM/PIXSELL

Možda vas zanima Severina i Igor Kojić modno usklađeni: za party su oboje odabrali crvenu Rubrika Stars Stars

Severina Kojić

Popularna pjevačica već godinama je proglašavana jednom od najbolje odjevenih Hrvatica. S godinama, Seve je svoj stil dovela do savršenstva, a nerijetko ju možemo vidjeti u skupocjenim komadima. U svakoj prilici je besprijekorno odjevena, a slaganje nespojivih komada je ono što posebno voli. 

 | Autor: INSTAGRAM/PIXSELL INSTAGRAM/PIXSELL

Marijana Batinić

Jedno od najtraženijih TV lica posljednjih godina je sve češće na popisu najbolje odjevenih poznatih dama. Marijana ne robuje skupocjenim komadima, a svaki njezin stajling oduševljava. I s najjednostavnijim komadima, Marijana će postići WOW efekt!  | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Marijana Batinić nosi najpoželjnije čizme sezone, pronašli smo odlične modele nalik njezinima Rubrika Stars Stars

Teuta Mesaroš

Vlasnica frizerskog salona osim uvijek savršene frizure ima i savršen stil. Teuta se vodi motom manje je više, a njezine odjevne kombinacije oduševljavaju njezine Instagram pratitelje. Pariški chic stil  joj savršeno pristaje, a jednostavne kombinacije voli podići najpopularnijim dodacima trenutka.
 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Dora Predojević

Dora je jedna od onih djevojaka čiji ćemo Instagram profil posjetiti kad nam nedostaje inspiracije za svakodnevne modne kombinacije. Najtraženije i najpopularnije komade iz high street ponude, Dora će kombinirati na cool način i tako će se istaknuti iz mase isto odjevenih cura. Jednostavna, a uvijek tip top sređena. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Jelena Veljača i Jelena Rozga zablistale su u kombinezonima na otvorenju izložbe eNVy rooma Rubrika Stars Stars

Jelena Veljača

Scenaristica, spisateljica i glumica Jelena Veljača svakim svojim pojavljivanjem u javnosti oduševi nas izgledom. Jelena zna što joj pristaje, a njezine kombinacije su dokaz toga. U svakoj prigodi je primjereno odjevena, a stajlinzi odišu seksepilom, elegancijom i profinjenošću -  ovisno o tome što prigoda nalaže. Jeleni već godinama dajemo čistu peticu.

 | Autor: INSTAGRAM/PIXSELL INSTAGRAM/PIXSELL

Tko je tvoj ovogodišnji favorit?

 

 

Photo: miss7

Komentari 0