Nećeš vjerovati kako izgleda sin Elizabeth Hurley - na frizuri bi mu pozavidjele mnoge djevojke

Pixell/PIXELL
Vidi originalni članak
  • Sin poznate glumice Elizabeth Hurley zakoračio je u svijet modela te se pojavio u kampanji vizažistice Pat McGrath
  • U spotu kampanje ovaj sedamnaestogodišnjak neodoljivo podsjeća na svoju majku, a na njegovoj bujnoj kosi bi mu pozavidjele mnoge djevojke
  • Prije tri godine je debitirao u seriji "The Royals", a potpisao je i ugovor s londonskom modnom agencijom "TESS Managament"

Sin poznate glumice Elizabeth Hurley, 17-godišnji Damian, dio je kampanje engleske vizažistice Pat McGrath za njezin brend "Pat McGrath Labs" koji je pokrenuo svoju prvu liniju pudera. Damian se u spotu pojavljuje zajedno s novim mladim nadama svijeta modela kao što su Sonjdra Deluxe, Violet Chachki i Zhengyang Zhang u svrhu promoviranja njihove prve linije pudera "Sublime Perfection the System".

Shopping Tip-top cijelo ljetovanje: Treba ti samo ovih 10 modnih komada, a mi znamo gdje ih možeš naći

Ono što je osobito zanimljivo je sama Damianova pojava - upečatljiva struktura kostiju, svijetloplave oči i samopouzdanje ispred kamera koji neodoljivo podsjećaju na njegovu majku Elizabeth. U spotu kampanje koji je snimio legendarni fotograf i redatelj Steven Meisel, Damian je svojim neobično lijepim licem i bujnom kosom zasjenio svoje kolegice i kolege.

Tinejdžerski model koji je potpisao ugovor s londonskom agencijom "TESS Management", u spotu ima ogromnu natapiranu frizuru koja zavodljivo vijori na "vjetru", a obučen je u jednostavan bijeli T-shirt i kožnu jaknu kako bi prozračni make-up došao što više do izražaja.

"Rad s nevjerojatnim modelima kao što su Sonjdra, Damian, Violet, Shanelle, Blesnya i Primose je bio zaista nevjerojatan, magičan i zabavan - bilo je divno biti okružen ovim prekrasnim ljudima koje su muze našeg brenda", izjavila je vizažistica Pat McGrath.

Damian, kojemu je otac američki biznismen Steve Bing, debitirao je 2016. u trećoj sezoni serije "The Royals" u kojoj Elizabeth ima jednu od glavnih uloga. Unatoč tome, glumica je izjavila kako joj je najbitnije da njezin sin dobije potrebno obrazovanje.

Lijepa Ireland Kći fatalne Kim Basinger je odrasla i prelijepa, no svi kažu da je više nalik na slavnog tatu

"Uvijek govorim da ne smije biti dosadnjaković već da mora znati i geografiju i povijest - sve je to veoma interesantno. A onda, ako će biti dovoljno talentiran da postane glumac, to bi bilo jako lijepo - šlag na torti", izjavila je glumica koja ima blizak odnos sa sinom.

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr