Nataša Janjić postala je mama djevojčice predivnog imena, a curicu je rodila i poznata sportašica

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Glumica Nataša Janjić Medančić i taekwondoistica Lucija Zaninović jučer su rodile drugo dijete
  • Nataša je nakon sina Tonija, na svijet donijela djevojčicu kojoj je sa suprugom dala ime Kaja
  • Lucija je također rodila djevojčicu kojoj je dala ime Marina, a sa suprugom Nalom ima i sina Ervina

Jučerašnji dan bio je veoma radostan za obitelj i prijatelje dvije poznate Splićanke. Nataša Janjić Medančić i Lucija Zaninović postale su majke po drugi put, a nakon sinova na svijet su stigle i djevojčice. Obje su se pohvalile na društvenim mrežama te su  odmah otkrile i njihova imena. 

Obiteljski album Kostelići su preslatkim videom prvi puta javnosti pokazali svoje blizanke Katu i Janu

Nataša je objavila fotografiju na kojoj u naručju drži tek rođenu kćerkicu te je napisala: ''I tako danas iznenada... kompletirali smo vlastiti svemir'' te je otkrila kako je sa suprugom Nenadom Medančićem djevojčici nadjenula ime Kaja. 

Glumica i ortoped već imaju sinčića Tonija koji je na svijet došao sredinom veljače 2019. godine, a da će se obitelj povećati za jednog člana, Nataša je otkrila uoči sinovog prvog rođendana. Par se vjenčao krajem veljače 2018. godine, a posljednjih pet mjeseci mogli smo pratiti kako se obitelj odmara prvo u Nenadovoj Istri, a zatim u Natašinoj rodnoj Dalmaciji. 

BEAUTY Zauvijek pozdravi grudice! Evo kako će tvoja maskara uvijek izgledati savršeno

Još jedna Splićanka pamtit će jučerašnji dan. Taekwondoistica Lucija Zaninović također je rodila djevojčicu Marinu, a kako piše Gloria.hr malena je na svijet došla carskim rezom te se majka i dijete osjećaju dobro. Sportašica i suprug Nal Kuzmić, koji su u braku od svibnja 2017. godine, već imaju sina Ervina (2). 

Zanimljivo je da kada je Lucija bila trudna s prvim djetetom i njezina sestra blizanka Ana također je bila trudna. Ana je rodila sina Tomu samo mjesec dana nakon što je na svijet stigao maleni Ervin, a cijela obitelj nestrpljivo iščekuje da doma stignu Lucija i malena Marina. 

Posjeti Miss7.24sata.hr