Nakon teškog razdoblja, sretna vijest: Alec i Hilaria Baldwin dobit će sedmo dijete, a prinova stiže ove jeseni

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Hilaria i Alec Baldwin očekuju svoje sedmo dijete, a sretna vijest dolazi nakon teškog razdoblja kroz koju prolazi obitelj zbog nesreće na snimanju filma "Rust", kad je Alec slučajno upucao snimateljicu 
  • Vijest je objavila 38-godišnja Hilaria na svome Instagramu uz video na kojem se ona i 63-godišnji Alec nalaze sa svojih ostalih šestero djece
  • Alec je otac i 26-godišnje Ireland koju je dobio u braku s Kim Basinger

Obitelj Baldwin samo raste! Hilaria i Alec Baldwin ponovno će postati roditelji i očekuju svoje sedmo dijete.

Vijest je objavila Hilaria na svome Instagramu, pokazavši video sebe i Aleca kako se igraju s njihovo šestero djece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

"Imamo "somos un buen equipo" (op.a. dobar smo tim) gravirano na vjenčanom prstenju. Kažemo to jedno drugome kod kuće neprestano - da smo dobar tim", rekli su Hilaria i Alec magazinu PEOPLE. "Jedna od najljepših stvari koje su moja djeca iskusila s velikom obitelji je kako srce može rasti sa svakim novim članom", rekao je Alec. "Naša sposobnost da volimo nastavlja se širiti i jedva čekamo prigrliti naše novo maleno ove jeseni", dodali su. 

Stars Hilaria Baldwin o porodu: "Dok sam rađala, Alec me pitao mogu li se malo stišati jer telefonira"

Alec i 38-godišnja Hilaria imaju šestero djece, dvije kćerkice i četiri sina, a to su 13-mjesečna Maria Lucia Victoria ( koju im je rodila surogat majka) i 8-godišnja Carmen Gabriela, 6-godišnji Rafael Thomas, 5-godišnji Leonardo Angel Charles, 3-godišnji Romeo Alejandro David i 18-mjesečni Eduardo Pao Lucas. S bivšom suprugom Kim Basinger, 63-godišnji Alec ima i 26-godišnju kćer Ireland.

"Nakon toliko uspona i padova posljednjih godina, imamo uzbudljiv "uspon" i veliko iznenađenje: još jedan Baldwinito dolazi ove jeseni", napisala je Hilaria ispod videa."Bili smo prilično sigurni da nam je obitelj potpuna, a više smo nego sretni s ovim iznenađenjem. Dijelim s vama trenutak kad smo rekli djeci - kao što možete vidjeti, svi su jako uzbuđeni", dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

"Naša nova beba je svijetla točka naših života. Blagoslov i dar tijekom tako nesigurnih vremena. Nedostajali ste mi tijekom moje pauze od društvenih medija. Vratila sam se i veselim se što ću s vama nastaviti ovo divlje putovanje koje nazivamo životom", priznala je Hilaria.

Ova je vijest stigla nakon što je 2019. godine Hilaria proživjela pobačaj i gubitak jedne trudnoće, a kasnije je, 2021. godine, napisala poruku i svojim najmlađima, Mariji i Eduardu. "Kad sam izgubila svoje bebe 2019., uvijek ću se sjećati da sam mislila da mi suze nikad neće stati, da ću uvijek biti tužna, i dolaze još s vremena na vrijeme, i čuvam ovu tugu zauvijek zapisanu na stranicama knjige moga života", napisala je, dodavši da je sretna mama i zbog svoje dvije bebe koje su kao duge.

Stars Obiteljske fotografije Aleca Baldwina s proslave Halloweena podijelile internet, jesu li baš trebali to objaviti?

Također, glumac i supruga mjesecima prolaze kroz teško razdoblje zbog nesreće koja se dogodila na snimanju filma "Rust" kad je  Baldwin upucao snimateljicu iz pištolja rekvizita. U tijeku je nekoliko istraga, a Baldwin se uz odgovornu ekipu filmske produkcije našao i u sudskim tužbama. 

Posjeti Miss7.24sata.hr