Nakon godina izbivanja i šutnje, progovorila slavna pjevačica: Bila sam zatočena i silovana

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Početkom 2000-ih pjevačica Duffy je osvajala top-ljestvice svojim hitovima
  • Svoje dugogodišnje izbivanje sada je objasnila u potresnoj objavi na Instagramu
  • "Istina je da sam bila silovana i drogirana i držana u zatočeništvu nekoliko dana"

Dugo smo se pitali gdje je nestala Duffy, britanska pjevačica moćnog glasa koja je 2000. osvajala top-liste svojim hitom 'Mercy', a jučer se, nakon godina šutnje, na Instagramu obratila šokantnim priznanjem. Pjevačica je otkrila kako je bila zatočena, drogirana i silovana:

"Možete samo zamišljati koliko puta sam pomišljala da ovo napišem. O tome kako bih ovo napisala, kako bih se osjećala nakon toga. Nisam potpuno sigurna zašto je sada pravo vrijeme i zašto se osjećam oslobođeno i uzbuđeno jer sada progovaram. Ne mogu objasniti. Mnogi od vas su se pitali što mi se dogodilo, zašto sam nestala".

 

"Istina je, i molim vas, vjerujte mi kad kažem da sam sada dobro i da sam sigurna, da sam bila silovana i drogirana i držana u zatočeništvu nekoliko dana. Naravno da sam preživjela. Oporavak je trajao neko vrijeme. Nije bilo jednostavnog načina da to kažem. Mogu vam reći da sam u posljednjem desetljeću tisuće i tisuće dana posvetila tome da opet osjetim radost u svom srcu, a to osjećam sada", napisala je Duffy. 

Kampanja nikadVIŠE "Odvezao me na parkiralište, krenuo prema meni i rekao: 'Mislim da ti se sviđam'..."

 

Objasnila je kako nije mogla pjevati jer joj je srce bilo slomljeno, ali da su rane zatim cijelile te je najavila i intervju i zamolila javnost da ne uznemirava njezinu obitelj nakon ovog saznanja.

 

Life&style UŽIVO: Tisuće ljudi na prosvjedima u Hrvatskoj s jasnom porukom - "Silovanje je zločin!"

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr