Najzabavniji holivudski par zeza se s COVID cijepljenjem: Ryan je napokon dobio 5G mrežu

shutterstock
Vidi originalni članak
  • Hollywoodski par Blake Lively i Ryan Reynolds i ovoga puta su nasmijali obožavatelje
  • Osim što se zaista vole, znaju se dobro i našaliti na račun onog drugoga
  • Ovaj su puta, u svom stilu, komentirali cijepljenje protiv koronavirusa

Jedna od najomiljenijih Holivudskih plavuša i najpoznatijih "Tračerica", pronašla je svoju srodnu dušu u glumcu Ryanu Reynoldsu, a koliko su nam simpatični i smiješni zajedno svjedoči i sljedeća zgoda. Tako u životu ništa nije sigurno, osim smrti, poreza i činjenice da će Blake Lively i Ryan Reynolds iskoristiti bilo koju priliku da se zezaju i rugaju jedno drugome.

Blake Lively i Ryan Reynolds prvi put su pokazali svoje treće dijete - evo što smo uspjeli doznati

Naime, par se nedavno zajedno cijepio protiv Covida-19, a Ryan je u šali rekao "Napokon sam dobio 5G", ismijavajući teoriju zavjere da virus povezan s mobilnom telefonijom i 5G mrežom. Naravno, ova smiješna teorija zamah je dobila na početku pandemije kad o mutirajućem virusu nismo znali gotovo ništa.

yModni savjet Divota ili grozota? Jesu li Blake Lively i Kim Kardashian predvodnice najružnijeg trenda godine?

No, tu smijehu nije kraj. Ryan, koji je za cijepljenje nosio bijelu majicu i jarko ružičastu kapicu počeo je dobivati šale na svoj račun, a priliku je iskoristio kako bi se našalio sa suprugom otkrivši da je njegov izbor odjeće imao zapanjujuću sličnost s outfitom koji je nosila tijekom snimanja filma Rhythm Section. Blake je tako dobila izrazitu konkurenciju u stilu, a Ryan je modno natjecanje okrunio pitanjem "Kome stoji bolje?", tražeći od obožavatelja da glasaju u anketi za svog favorita.

Za svoje tijelo iz snova Blake Lively radi samo jednu jedinu vježbu. Kopiramo!

Glumica mu nikako nije ostala dužna te je kopirala anketu na vlastiti Instagram Story i prozvala muža za komičan izgled. "Moj suprug me pokušava ismijati, dok izgleda kao Bernie iz memova...", "Sretno s ovim @vancityreynolds."

U slučaju da se pitaš, Reynolds trenutno ima malo prednosti u anketi s 52%. Obožavatelji Blake Lively probudite se!

Posjeti Miss7.24sata.hr