Meghan Markle postaje dizajnerica! Jedva čekamo njezinu prvu modnu kolekciju..

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Meghan Markle uskoro će lansirati svoju modnu kolekciju!
  • Bit će to u suradnji s modnom kućom Marks & Spencer, a cijela priča ima i dobrotvorni karakter
  • Vojvotkinja od Sussexa u ulozi dizajnerice - već smišljamo kako bi izgledale njezine haljine...

Vojvotkinja od Sussexa najavila je još jednu posebnu modnu suradnju. Nakon što je uređivala rujansko izdanje britanskog Voguea, lijepa je Meghan Markle ušla u suradnju s kućom Marks and Spencer.

Planira lansirati posebnu kolekciju odjeće za posao koja ujedno pomaže i dobrotvornoj organizaciji pod nazivom Smart Work.

Organizacija pomaže nezaposlenim ženama da ponovno stanu na svoje noge i vrate se u sferu rada. Vojvotkinja se osim toga povezala i s modnim kućama John Lewis i Partneri, Jigsaw te s bliskom prijateljicom i dizajnericom Mishom Nonoo koja je navodno i povezala Meghan i princa Harryja.

Kolekcija odjeće bit će lansirana kasnije ove godine, a prodavat će se prema principu jedan za jedanTo znači da će za komad odjeće koji se kupi, jedan biti doniran u dobrotvorne svrhe. "To nam dopušta da postanemo dio priče drugih, podsjeća nas da smo u ovome zajedno", rekla je vojvotkinja.

S organizacijom Smart Work Meghan se povezala još u siječnju kad je bila i javno uključena u njihov rad i postala njohova "kraljveska pokroviteljica". Tijekom posjeta njihovom sjedištu pomogla je stilizirati jednu ženu za intervju za posao.

"Tu nije samo riječ o doniranju vlastite odjeće i tome da vidiš kamo će stići, to je zapravo sudjelovanje u pričama o uspjehu drugih žena", dodala je.

Stars Kako bijela košulja i crna suknja mogu razvaliti na crvenom tepihu! Meghan oduševila crno-bijelom kombinacijom

Vojvotkinja je već otprije obožavateljica britanskih high-street marki, poput Marks and Spencera, čije smo komade na lijepoj Meghan mogli vidjeti puno puta, osobito kad se tek preselila u Britaniju. Prošle je godine tako potaknula masovni shopping kad je nosila njihov džemper od oko 250 kuna, a kasnije i haljinu koja se, očekivano, rasprodala gotovo u trenu.

PRINCEZIN STIL Svi kupuju ova 4 komada zbog Meghan Markle

Ne čudi da se meghan odlučila na suradnju upravo s njima. Kuća je poznata po tome da ističe klasične i bezvremenske komade koji decentno i lijepo ističu žensku figuru, što predivna vojvotkinja obožava. Zato i u nadolazećoj kolekciji pod Meghaninom palicom očekujemo pencil suknje, hlače ravnog kroja, odijela i košulje koje odišu elegancijom.

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr