Meghan Markle je opet uhvaćena u laži! U javnost je procurio dokument koji dokazuje da ne govori istinu

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • U razgovoru s Oprah Winfrey, Meghan Markle je otkrila kako se za princa Harryja udala tri dana prije svečane ceremonije održane 19. svibnja 2018. godine
  • Ipak, čini se kako je ova informacije pogrešna, a vojvotkinju od Sussexa prozvao je bivši službenik nadbiskupa koji je navodno par vjenčao na privatnoj ceremoniji
  • Službenik Stephen Borton je ove insinuacije odbacio tvrdeći kako je Meghan pogriješila, a svoje je tvrdnje potkrijepio dokumentima

Producentica i spisateljica Jelena Veljača svoju je prvu knjigu nazvala 'Mama vam je cijelo vrijeme lagala', a parafrazirajući ovaj naslov, ne možemo se ne zapitati hoće li se uskoro u prodaji pojaviti i knjiga 'Meghan vam je cijelo vrijeme lagala'. Naime, ne prestaju pristizati reakcije na intervju koji su vojvode od Sussexa dali voditeljici Oprah Winfrey.

Par je u spomenutom razgovoru iznio niz šokantnih optužbi vezanih uz britansku kraljevsku obitelj, a najšire je odjeknula ona o rasističkim ispadima na dovru. Meghan Markle se između ostalog požalila i na nejednak tretman koji je doživjela kao aktivna članica kraljevske obitelji te na medijski teror koji je trpjela tijekom dvije godine svog boravka u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Stars Jesi li primijetila alarmantne sličnosti između Meghan i princeze Diane u svojim razotkrivajućim intervjuima?

Njezine riječi dio je britanske javnosti dočekao na nož, a glavni kamen spoticaja je priznanje para kako su se zapravo vjenčali tri dana ranije. "To nitko ni ne zna, ali nazvali smo nadbiskupa i zamolili za intimnu ceremoniju. Spektakl je bio za cijeli svijet, a to je bilo samo za nas", kazala je Meghan u intervjuu.

"Možete li nam vratiti onda 32 milijuna koji su utrošeni u vaše vjenčanje", "Wow, oni su dopustili da se na cirkus od njihovog vjenčanja potroši 30 milijuna javnog novca. Nevjerojatno", "Zašto onda niste imali privatnu ceremoniju i poštedjeli nas svih onih izdataka?", bili su samo su neki od ogorčenih komentara.

No, čini se kako je Meghan ipak iznijela pogrešnu informaciju. Nismo sigurni da će to malo manje tištiti grud Britancima, no ispostavilo se kako postoji dokument koji zorno pokazuje kako se par uistinu vjenčao 19. svibnja 2018. godine, a ne tri dana prije toga, kako ona tvrdi.

Polusestra Meghan Markle uvjerena: "Harry već razmišlja o razvodu, on sigurno zna da Meghan laže"

"Žao mi je, ali Meghan je očito zbunjena i pogrešno informirana. Nisu se vjenčali tri dana ranije pred nadbiskupom od Canterburyja. Posebna dozvola koju sam pomagao sastaviti omogućila im je vjenčanje u kapeli St. George u Windsoru, a ono što se tamo dogodilo 19. svibnja 2018. godine i što je vidio cijeli svijet bilo je službeno vjenčanje koje je priznala engleska Crkva i zakon", otkrio je Stephen Borton, bivši službenik ureda nadbiskupa Canterburyjskog za The Sun.

Kazao je i kao pretpostavlja da su ranije možda izmijenili neke jednostavne zavjete koje su sami napisali i rekli to pred nadbiskupom, ali da je to vjerojatno bila obična proba.

Life&style Kako je Meghan nasamarila ugledne britanske novinare i dokazala da lažu o njoj

Princ Harry je tijekom razgovora potvrdio suprugine riječi te je otkrio kako su zamolili nadbiskupa da ih vjenča nasamo u njihovu domu u Nottingham Cottageu. No, Stephen Borton je izričiti odbacio i ovu mogućnost. "Nisu se mogli vjenčati u Nottingham Cottageu jer to mjesto nije ovlašteno za vjenčanja te nije bilo dovoljno prisutnih svjedoka. Nije moguće da na vjenčanju bude samo troje ljudi, to nije valjana ceremonija", istaknuo je.

Za raskol među šogoricama Kate i Meghan zapravo je kriv Harry. Zna se na čijoj su strani Britanci

U nastavku je dodao kako smatra da je vojvotkinja zbunjena i da nekakva potvrda u obliku zavjeta koja stoji na zidu nije službena potvrda o vjenčanju. "Vjenčanje je održano u kapeli pod uvjetima predviđenima Zakonom o kraljevskim brakovima iz 1772. godine. Da bi se mogli vjenčati, bila je sastavljena i posebna dozvola Kraljice kojom je ona sve odobrila, uključujući i mjesto održavanja vjenčanja", izjavio je.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr