Marijana Batinić u kući je postavila ogradu kako bi razdvojila "beštiju" od "beštijice"

Instagram@marijana_perinic Marijana Batinić na svom Instagram profilu podijelila je kako je morala u kući postaviti ogradu
Vidi originalni članak
  • Marijana Batinić na svom Instagram profilu podijelila je kako je morala u kući postaviti ogradu
  • Naime, morala je kako kaže, odvojiti beštijicu od beštije
  • U ovom slučaju beštijica je njezina jednogodišnja kćerkica Roza, a beštija kućni ljubimac Nole

Voditeljica Marijana Batinić na svom Instagram profilu podijelila je kako je morala u kući postaviti ogradu. "Ništa me ne pitajte, morali smo ih razdvojiti", napisala je u opisu svog Instagram storija. Uvijek nasmijana voditeljica mislila je na njihovog kućnog ljubimca, psa Noleta i svoju jednogodišnju kćerkicu Rozu. 

Moda Marijana Batinić oprostila se od ljetne garderobe i uskočila u prekrasni kožni baloner

"Ljudi mi pišu kako su mislili da bostonci nisu ljubomorni i da su divni za djecu. Ali nije do njega.", uz emotikon je napisala Marijana. Dodala je kako je njezina starija kćer Ena, kada je vidjela novu "kućnu instalaciju" rekla kako je "Nole u zatvoru". "Nole mi ima neki zdravstvenih problema (drugi put ću o tome) tako da sam beštijicu (Rozu) trebala odvojiti od beštije...", objasnila je zbog čega je uopće morala nabaviti ogradu. 

Voditeljica Marijana Batinić krstila je svoju kćerkicu Rozu, a evo kako je izgledala proslava krstitki

Poznata Splićanka tako je nasmijala svoje pratitelje, a poznato je kako djeca obično vole zadirkivati ljubimce, pa je u ovoj situaciji ogradica bila vrlo dosjetljivo rješenje. Marijanina kćerkica Roza koja je u rujnu napunila godinu dana i dalje će najdražeg ljubimca moći maziti, a vjerujemo kako će i Nole nakon što mu se popravi zdravstveno stanje izaći iz "zatvora".

Stars Marijana Batinić oduševljena transformacijom kandidata 'Života na vagi': Sjećate li se ovog mladića?

Posjeti Miss7.24sata.hr