Marijana Batinić postala je plavuša, a prisjetili smo se i ostalih brineta kojima je ta promjena savršeno legla

Instagram @marijanabatinic
Vidi originalni članak
  • Voditeljica Marijana Batinić već neko vrijeme posvjetljuje svoju kosu plavim pramenovima, a nedavno je iznenadila pratitelje i pokazala svoj novi look
  • Marijana i kao plavuša izgleda fenomenalno, a odlučili smo se priosjetiti još nekih zvijezda - brineta, koje su odlučile provjeriti zabavljaju li se plavuše bolje
  • A za sve one koji i sami razmišljaju o prelasku u plavo ili neku drugu boju kose, Antonija Šola ima koristan savjet!

Voditeljicu Marijanu Batinić već godinama znamo kao smeđokosu, međutim u posljednje vrijeme Marijana svoju prirodnu tamno smeđu boju kose često prošara svijetlijim pramenovima. Sada je napravila korak dalje i postala plavuša! Marijana je na Instagramu objavila jednu fotografiju nove boje kose, kao i jednu sa smeđom kosom te pitala: 

Moda Missica bez šminke je zgrozila svijet; prisjetili smo se i dugih žena koje su mijenjale definiciju ljepote

"Ne mogu se odlučiti jesam li bolja kao brineta ili (wannabe) plavuša?" Također je napisala kako već duže vrijeme pokušava biti plava, ali kako joj kosa brzo potamni jer radi samo pramenove, i to rijetko.

Poznata voditeljica uskoro je dobila brojne komplimente i pohvale na novoj boji kose. Promjenu je pohvalila i glumica, producentica i aktivistkinja Jelena Veljača, kao i pjevačica Zsa Zsa koja joj je poželjela dobrodošlicu u klub. Prisjetili smo se još nekih poznatih osoba koje su smeđu kosu zamijenile plavom i ostale plave. Možda ipak ima nešto u onoj da se plavuše bolje zabavljaju?

Antonija Blaće

Iako je već godinama znamo kao plavušu, Antonija Blaće prirodna je brineta koja oduvijek voli plave pramenove pa je se takve sjećamo i dok je bila sudionica prvog Bog Brothera u Hrvatskoj 2004. godine. Od tada je lijepa Antonija često mijenjala stil i frizuru, ali čini se kako joj je plava kosa ipak najdraža.

Lejla Filipović

Lijepa Lejla je pobijedila na izboru za Miss Hrvatske 1998. godine, a tada je ima tamnosmeđu kosu. Tijekom godina i Lejla se igrala s različitim nijansama smeđe i plave, no posljednjih godina ipak je najčešće viđamo kao plavušu.

Ecija Ivušić

Na početku karijere i pojavljivanja u javnom životu, Ecija Ivušić bila je zamamna brineta, a danas je jednako lijepa kao plavuša. Plavi balayage njen je izbor već godinama i odlično joj stoji!

Omiljeni proizvod za kosu Victorije Beckham košta samo 87 kuna i 'radi gotovo sve'

Tara Thaller

Mlada glumica Tara Thaller prirodna je brineta, međutim za ulogu u seriji 'Uspjeh' promijenila je boju kose u plavu i, kako se čini, svidjelo joj se jer talentiranu Taru danas najčešće viđamo kao plavušu.

A za sve brinete koje razmišljaju o plavoj boji kose, ali nisu sigurne kako bi im stajalo, Antonija Šola ima odličan savjet - iako je sama odana svojoj karakterističnoj vatrenoj boji kose, i nju je zanimalo kako bi izgledala kao plavuša te je isprobala periku!

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr