Stars

Mlada glumica Tara Thaller u tajnosti se udala - pogledaj slatke slike s vjenčanja

  • Glumica Tara Thaller tajno se udala za dugogodišnjeg odabranika Farisa Pinju
  • Sretne vijesti objavila je na Instagramu
  • Predivnom mladom paru svi su poželjeli mnogo sreće i ljubavi

Domaća glumica Tara Thaller (23) udala se u tajnosti za glumca i glazbenika iz BiH-a, Farisa Pinju. Mlada i talentirana Tara sve je iznenadila kad je objavila vijesti na svojem Instagram profilu.

U opisu objave Tara je kratko napisala: “Mr. & Mrs Bond #justmarried Disclaimer: Bit će još fotki”.

Dodala je i kako je za “chic” vjenčanicu zaslužna poznata domaća dizajnerica Diana Viljevac. Tara je odabrala kratku vjenčanicu jednostavnog dizajna koja joj je savršeno pristajala, dok je njezin odabranik Faris bio u klasičnom odijelu.

Par je inače već dvije godine u vezi, a upoznali su se kad se Tara preselila u Sarajevo zbog studija glume na Akademiji. 

Možda vas zanima Hana Huljić za 31. je rođendan objavila sliku iz djetinjstva. Sve ipak više zanima vijest o vjenčanju Rubrika Life&style Life&style

Čestitke su sretnim mladencima odmah počele stizati sa svih strana, a među prvima su Tari čestitale kolegice Lea Mijatović i Nika Turković. Čestitali su im i Amel Ćurić i Bojan Jambrošić.

Brojni komentari s čestitkama za Taru i Farisa nizali su se ispod objave, poput: “Čestitam, baš ste divni, samo takvi i ostanite“, „
Iskrene čestitke! Neka vam je sretno, samo ljubav!“, „Sretno mladenci!“ i mnogi drugi.

Tara je gledateljima najpoznatija po ulogama u HBO-ovoj seriji „Uspjeh“, kao pobjednica HRT-ova showa „Zvijezde pjevaju“, gdje joj je mentor bio Dino Jelušić, ali i po ulozi u srpsko-hrvatskoj dramskoj seriji „Pogrešan čovjek“.

Njen novopečeni suprug Faris također se bavi glumom, ali i glazbom.

Možda vas zanima Domenica otkrila da će biti kuma na Haninom i Grašinom vjenčanju: "Spremna sam!" Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram/@tarathaller

Komentari 0