Lana Klingor Mihić u karanteni se igrala frizerke: pogledaj kako se sama ošišala

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Tko se kao djevojčica nije igrao frizera na svojim lutkama i maštao o tom zanimanju?
  • Jedna od njih možda je i Lana Klingor Mihić koja je sad isprobala koliko je sa škarama vješta - na sebi
  • Skratila je kosu i napravila frizuru, a Lana je i snimila kako je to napravila

Da je bivša pjevačica, a danas PR stručnjakinja i kuharica Lana Klingor Mihić uspješna u mnogočemu čega se dohvati to smo već imali prilike vidjeti. Ove tjedne i ona, kao i većina građana, provodi u karanteni sa suprugom Antom i tri kćerkice - Kiarom, Marlom i Mikom, no između ostalih stvari koje joj nedostaju iz života kakav je bio prije pandemije koronavirusa je i dolazak frizeru. No poduzetna je Lana uzela stvar u svoje ruke, a postupkom kao i rezultatom pohvalila se na svom Instagram profilu. 

Povratak šezdesetih Možeš je napraviti i sama: Retro frizura dobila je novi moderan izgled, a već je rado nose i slavne dame

Lana se tako pohvalila da si je ošišala ne samo vrhove, ćeć hrabro čak 15 centimetara kose. I moramo priznati da zaista ne izgleda kao da je to radila kod kuće, sama na svojoj glavi (što je sigurno teže nego da probaš ošišati nekog drugog). 

#showyourroots Žene pokazuju izrast na kosi kako bi dale podršku frizerima - pridruži se!

Nakon šišanja, Lana si je napravila i frizuru - valove za koje je dobila brojne upite. Kako ne bi svakome posebno odgovarala, na storyjima je snimila nešto poput kratkog tutoriala i pokazala kako jednostavno svaka od nas doma može napraviti upravo takvu frizuru.

Kao što je Lana pokazala, dovoljna će biti pegla za kosu koju zagrijemo na 220 stupnjeva te uzmemo pramen kose i zavrtimo ga oko pegle. Bitno je da ne krenemo od korijena, a zatim samo spuštamo prema kraju pramena. Također, pripazi da makneš peglu prije vrhova kako ih ne bi od topline popucali. Uz ove upute, možemo si uljepšati dane kod kuće s ovakvom frizurom.

Posjeti Miss7.24sata.hr