Kraljica Božića priprema uistinu kraljevsku božićnu zabavu - sve zvuči fenomenalno

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Prije točno 25 godina pjevačica Mariah Carey izdala je pjesmu "All I Want For Christmas is You" koja je postala pravi božićni klasik
  • Ovaj hit osigurao joj je titulu "kraljice Božića", a ona istu nerijetko opravdava priređivanjem luksuzne proslave
  • Na organizaciju iste potrošit će izdašnu svotu, a uređenje će uključivati više od 20.000 lampica, snježne topove i dvije velike jelke

Karijera pjevačice Mariah Carey dobila je sasvim novi zamah kada je u radijske etere prije 25 godina puštena pjesma "All I Want For Christmas is You". Ovaj božićni single postao je instant hit, a u svojoj kratkoj povijesti brzo je postao jednom od najpoznatijih i najizvođenijih pjesama svih vremena. Mariah je zahvaljujući njemu stekla titulu "kraljice Božića", a istu je objeručke prihvatila.

Uređenje interijera Klasičarka, minimalistica ili...? Najpopularniji stilovi blagdanskog uređenja doma i kako ih kopirati

Pjesma nam je možda otkrila što ona želi za Božić, ali su nam tek njezine objave na društvenim mrežama odgovorile na to kako taj isti Božić izgleda u orkestraciji pjevačke dive. Sa pripremama započinje već početkom studenoga, odmah po završetku Noći vještica, a iste je ove godine najavila duhovitom objavom u kojoj se iz svoj maske pretvara u božićnu verziju Mariah.

Kako bi osigurala doživljaj "Bijelog Božića" pjevačica će s obitelji privatnim avionom 23. prosinca odletjeti u poznato američko skijalište Aspen u Coloradu. Ondje će praznike provesti u peterosobnoj vili čiji najam iznosi 60.000 kuna po danu. Čak i ako skijalište toga dana ne zabijele pahulje, Mariah će iluziju snijegom okovanog krajoliku uspješno dočarati budući da je već unajmila topove za umjetni snijeg.

Stars Tom Cruise ima pomalo bizaran običaj za svaki Božić - a već je dobio i poseban naziv

Također, u pripremi je i njezin tim za dekoracije koji će eksterijeru, kao i interijeru, podariti magičan izgled. U kući će biti postavljena dva velika drvca, od kojih će jedno krasiti nizinu privatnu sobu dok će drugo biti postavljeno u dnevni boravak te će se oko njega okupiti cijela obitelj.

U unutrašnjem uređenju prevladavat će zlatni tonovi, a u svrhu dekoracije će s postaviti nevjerojatnih 20.000 lampica. Centralna božićna jelka biti će ukrašena sa više od 150 staklenih kuglica, kao i ukrasima izvedenima od prirodnih materijala poput osušene kore naranče ili svežnja cimeta.

Njezinu obitelj će u Badnju večer posjetiti i Djed Božićnjak koji će pristići na specijalni saonicama sa sobovima. Po njegovu dolasku uslijedit će zajedničko druženje i fotografiranje.

Life&style Zašto sve više ljudi na božićno drvce skriva ukras u obliku kiselog krastavca

Osim u shoppingu koji ne propušta, pjevačica će dan prije Božića provesti i u kuhinji gdje će pomagati oko pripreme hrane te spremati "tajne očeve recepte". Božićno jutro započinje oko podneva kada se obitelj okuplja oko drvca te razmjenjuje darove odjevena u ist pidžame. Mariah nerijetko ističe kako je odrasla u skromnim uvjetima te želi da njezina djeca cijene svaki poklon.

Nakon druženja slijedi svečani ručak, a pjevačica se u tom slučaju drži tradicije te poslužuje puricu s pire krumpirom i umakom od brusnice. Ipak, sa svog božićnog menija izostavlja prokulice jer ih jednostavno ne može smiliti. Što ti kažeš na ovu luksuznu proslavu?

Posjeti Miss7.24sata.hr