Kim K. pokazala je svog najmlađeg sina, dječačić neobičnog imena je totalno presladak!

Instagram/@kimkardashian
Vidi originalni članak
  • Kim Kardashian West je postala četverostruka majka prije mjesec dana, a do sada nije iznosila previše pojedinosti
  • Tek je jučer na svom Instagramu objavila fotografiju malog Psalma na kojoj maleni spava pravedničkim snom
  • Kim je u opis jednostavno napisala 'Psalm Ye', a obožavatelji su ga zasuli komplimentima

Kim Kardashian West i Kanye West su prije mjesec dana postali roditelji četvrtog djeteta - dječačića Psalma. Poznata je mama tek jučer objavila prvu fotografiju najmlađeg člana obitelji kojeg je rodila surogat majka. 'Psalm Ye', napisala je u opisu fotografije preslatkog sinčića koji blaženo spava u bijelom bodiju. Već su počela nagađanja da mu je 'Ye' srednje ime, ali navodno je samo nadimak.

 "Ajme, savršen je!", "Najslađi je!", "Dobrodošao na svijet, maleni!", "Lice ljubavi, nade i vjere" - samo su neki od komentara razgaljenih obožavatelja ove reality obitelji. Kim je prije par tjedana objavila fotografiju malenog Psalma kako spava u svom krevetiću, ali ju je ubrzo obrisala kada ju je zabrinuta javnost upozorila da za bebinu sigurnost nije dobro staviti toliko mekanih predmeta u krevetić (navodno je krevetić bio krcat dekicama, prekrivačima i ostalim mekanim objektima).

Isprobala sam primer Kako da tvoj puder izgleda savršeno i traje dugo? Isprobala sam najbolji savjet vizažista i stvarno djeluje!

Stars Kim Kardashian je otkrila ime svog sinčića i, malo je reći da je neobično

Psalm je drugo dijete koje im je rodila surogat majka s obzirom da su se Kim javile komplikacije s posteljicom nakon rođenja sina Sainta. Naime, posteljica joj je abnormalno srasla sa stijenkom maternice što joj je izazvalo zakašnjeli porod posteljice - stanje koje se naziva 'placenta accreta'. "Liječnik je morao staviti cijelu ruku u mene kako bi odvojio posteljicu, čak ju je noktima strugao od maternice. Moja je mama plakala jer do tada nije vidjela ništa slično - to mi je definitivno bilo jedno od najbolnijih iskustava u životu!", otkrila je Kim nakon poroda i dodala: "Ipak, tko god misli da je lakše prolaziti kroz trudnoću i porod sa surogat majkom - potpuno je u krivu. Meni je to bilo puno teže jer nisam imala sve pod isključivo svojom kontrolom".

Podsjetimo, prvo dvoje djece supružnika - koji su u braku od 2014. godine - kćer North (5) i sina Sainta (3) je rodila Kim, a kćer Chicago (1) i sina Psalma surogat majka. 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr