Kakva transformacija! Renatu Sopek s dugom smeđom kosom jedva smo prepoznale

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Iznenadila nas je fotografija Renate Sopek u izdanju u kakvom je dosad nikad nismo vidjeli, s dugom, smeđom kosom
  • Komentari su se samo nizali ispod fotografije koju je objavila na Instagramu, a opis je glasio: Tamna kosa preko noći #malosmosezaigrali
  • U pitanju je, dakako, perika, no što ti kažeš, sviđa li ti se više Renata kao plavuša ili kao brineta?

Na svom Instagram profilu voditeljica Renata Sopek jutros nas je iznenadila neobičnim izdanjem. Naime, Renata je na slici s dugom kosom i to tamnosmeđe boje. U opisu uz fotku je napisala: Tamna kosa preko noći uz #malosmosezaigrali u Ruža Institut Kerastase. Gledajući fotografiju, lijepu Renatu skoro da nismo mogli prepoznati. Iako smo na kraju shvatili da je riječ o šali, svejedno se pitamo koja ti se verzija više sviđa - Renata kao plavuša ili kao brineta? Njezini pratitelji bili su jasni.

"Šok i nevjerica"

Objavom ove fotografije, zadobila je niz komentara svojih pratitelja, ali i prijateljica, a posebno nas je nasmijao komentar jedne pratiteljice koja je napisala: "Neka nestane preko dana. Najljepša plavuša daleko". Još neki od komentara koji su nam zapeli za oko, glase: "Ma baš te briga, budi netko novi i uživaj u tom", "O Bože, pustim te na dva dana i eto mi", a voditeljica je samo nadodala na sve te brojne komentare: "Šok i nevjerica!". Da je riječ samo o šali s perikom, shvatili smo to već sljedećom fotografijom koju je objavila i na kojoj je stvarno napravila promjenu, ostavši pritom vjerna svojoj plavoj boji. 

Ljepotica Anita Dujić otkrila nam je 3 stvari koje redovito radi da izgleda uvijek tako lijepo i njegovano

Skratila je kosu do ramena, a onda je frizuru dodatno osvježila i valovima te razdjeljkom na stranu. Ovo je ipak naš favorit!

 

Do savršene frizure Masna kosa: u pet dana možeš 'istrenirati' svoju kosu da se manje masti

Posjeti Miss7.24sata.hr