Još jedna slavna crnka postala platinasta plavuša - evo kako to nosi Megan Fox

Instagram @meganfox
Vidi originalni članak
  • Megan Fox se na Pariškom tjednu mode pojavila s novom bojom kose - platinasto plavom
  • Sama glumica je u svom izgledu prepoznala sličnost s Targaryen obitelji iz popularne serije 'Igre prijestolja' i 'Zmajeva kuća'
  • Mnogi pratitelji su joj zamjerili kako kopira Kim Kardashian

Zabavljaju li se uistinu plavuše bolje provjerile su brojne prirodne crnke, a sada im se pridružila i slavna crnokosa glumica Megan Fox. Megan Fox prirodna je brineta čija je duga crna kosa godinama bio njen zaštitni znak, baš kao i medijskom mogulu Kim Kardashian koja je za ovogodišnju Met Galu isto prešla na platinastu stranu, a čini se da joj plava itekako odgovara jer ju nosi i dan danas. 

Stars Sva vjenčanja i turbulentni brakovi sestara Kardashian

No, dok većina ljudi koristi svoju kosu kao dodatak, Megan Fox nije strano učiniti svoju frizuru zvijezdom showa, pojavljujući se na crvenim tepisima s dugim frizurama u pastelno ružičastim nijansama ili pak s mokrom kosom. Na kraju ovosezonskog Pariškog tjedna mode, Fox je debitirala s voluminoznom platinastom kosom radi koje kaže da se osjeća kao, hm, "droljasta, ali vrijedna Targaryenka".

Fox se uklopila u atmosferu 'Zmajeve kuće' uz pomoć frizera Dimitrisa Giannetosa, koji je njenim platinastim pramenovima dodao meke, ali strukturirane valove. Kao i kod većine njezinih frizura u proteklih nekoliko godina, lijepa glumica se odlučila za dužinu koja joj seže do struka i dalje. Ovako duga kosa može dodati težinu frizuri, što rezultira gubitkom volumena, ali Giannetos je unio teksturu u Meganinu kosu dodajući slojeve koji uklanjaju težinu kose bez da kompromitiraju duljinu. Smeđi korijen, tamnosmeđe obrve i hladna plava nijansa ključni su igrači u dodavanju dimenzije i dubine njezinoj frizuri koja savršeno odgovara hladnijem vremenu.

Tajna sjajnog izgleda: Što jede i kako vježba Sharon Stone, koja i sa 65 godina izgleda fenomenalno

Iako njezina odjeća nije u targaryenskim plavim nijansama koje obožavatelji GoT-a poznaju i vole, Fox se i dalje pridržava neutralnih nijansi i tkanina koje čine Targaryen modu. Foxova stilistica, Maeve Reilly, odjenula ju je u nove komade Kim Shuija s modne piste, s korzetom koji se nalazio ispod drapirane suknje. 

Doduše, Megan je novu platinastu kosu prvi put pokazala u objavi na Instagramu gdje pozira sa zaručnikom. Megan, u traperu od glave do pete, njihov je stil opisala kao: "Britney i Justin koji su izbačeni iz umjetničke škole u Greenwich Villageu umjesto da su slatki par s Disneyevog programa".

Dok je većina pratitelja oduševljeno komentirala Meganin novi look, nekoliko njih je primjetilo sličnost s Kim Kardashian:  "Toliko jako želi izgledati kao Kim Kardashian", "Sestra Kim Kardashian" - samo su neki od komentara.

Posjeti Miss7.24sata.hr