Jennifer Lawrence u depresiji: Nitko joj ne dolazi na djevojačku!

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Glumica Jennifer Lawrence u veljači se zaručila za vlasnika galerije i trgovca umjetnina Cookea Maroneya
  • Buduća mladenka je ozbiljno prionula organizaciji vjenčanja, a otkrila je kako je već odabrala vjenčanicu kao i lokaciju za veliko slavlje
  • Ipak, ne ide sve po planu jer njezine prijateljice neće prisustvovati djevojačkoj što ju je posebno rastužilo

Glumica Jennifer Lawrence gostovala je u podcastu Naked with Catt Sadler u kojem je otkrila planove za nadolazeće vjenčanje s trgovcem umjetnina Cookeom Maroneyem. Par je bio u vezi nešto manje od godinu dana prije nego su se zaručili u veljači ove godine, a Jennifer je sigurna kako upravo s njime želi provesti ostatak svog života: "Definitivno sam bila spremna udati se", objasnila je. "Kad sam upoznala Cookea znala sam da je on pravi. Željeli smo se oženiti, htjeli smo se u potpunosti posvetiti jedan drugome. On je moj najbolji prijatelj te ga želim legalno vezati za sebe zauvijek” kazala je Jennifer .

Beauty Nanesi ovo prije kreme za sunčanje, efekt će te oduševiti!

Unatoč svoj sreći i uzbuđenosti zbog iščekivanje velikog dana, glumica je otkrila kako ju je posebno potresao jedan trenutak. Naime, u razgovoru je otkrila kako se slomila kad je shvatila da nitko od njezinih prijateljica neće doći na njezinu djevojačku zabavu. "Mislila sam da ne želim imati djevojačku, a onda sam u posljednjem trenutku odlučila da ipak želim", objasnila je 28-godišnjakinja. Budući da je sve bilo u zadnji čas, nitko više nije bio dostupan. Priznala je da je briznula u plač nakon što je to shvatila. Osjećala sam te tako zbunjeno - "Nisam ni znala zašto plačem. Nisam ni mislila da želim djevojačku. Valjda se samo osjećam jadno". Suvoditelj Maroney joj je na ovu iskrenu ispovijest odgovorio "O moj Bože, ne moraš se osjećati tako patetično."

Beauty Isprobala sam 3 najpopularnija proizvoda slavne korejske kozmetike koja osvaja Hrvatsku

Osim katastrofe s djevojačkom, Jennifer je otkrila kako ostatak planova za vjenčanje prolazi bez po muke. Budući supružnici već su pronašli mjesto na kojem će se održati ceremonija, a glumica je već odabrali i haljinu koju će nositi na ovaj specijalni dan. Istaknula je kako s odabirom, za razliku od velikog broja mladenki, nije imala problema. "Nisam bila neurotična. Ja sam previše lijena da bih bila živčana. Vidjela sam haljinu koja mi se svidjela i rekla sam si to je to. Vidjela sam mjesto i pomislila kul to je to mjesto!" Ova hollywoodska diva uistinu djeluje kao obična djevojka iz susjedstva.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr