Jennifer Aniston raznježila je obožavatelje fotografijom koju nikada prije nismo imali prilike vidjeti

Pixsell/PA
Vidi originalni članak
  • Jennifer Aniston nedavno je proslavila 54. rođendan
  • Tom je prigodom na Instagramu podijelila fotografiju iz djetinjstva sa svojim pokojnim roditeljima
  • Fotografijom koju nikada prije nismo imali prilike vidjeti, Jennifer je ganula brojne obožavatelje

Kad god Jennifer Aniston nešto objavi na svom Instagramu, bila to slika pod tušem, rutina vježbanja ili divna uspomena na djetinjstvo, mnogima omiljena prijateljica redovito izazove lavinu pozitivnih komentara i lajkova. Osim za glumu, Jennifer je očigledno talentirana i za prepoznati točno ono što njezini obožavatelji žele vidjeti pa je tako prije nekoliko dana povodom svog 54. rođendana podijelila fotografiju iz djetinjstva u društvu svojih pokojnih roditelja koju do sada nismo imali prilike vidjeti.

"Razmišljam o ovo dvoje ljudi koji su me stvorili dok uživam u sjaju prekrasnog rođendana 🎈Hvala SVIMA na lijepim rođendanskim željama", dodala je uz fotografiju. “Osjetila sam toliko puno ljubavi i SVE će me to nositi kroz ovu divlju i prekrasno nepoznatu godinu koja je ispred mene. Volim vas! ❤️🌸😘🙏🏼♒️”

Tajna je otkrivena Mladoliki izgled Jennifer Aniston duguje ovom serumu, a mi smo našli pristupačnije verzije sa sličnim sastavom

Svog se tate Jennifer prisjetila i u studenom prošle godine prilikom godišnjice njegove smrti kada je podijelila nekoliko fotografija s njim, od onih kada je bila tek beba i djevojčica, do onih nešto novijeg datuma. I tom je objavom u kojoj je svog tatu opisala kao jednu od najdivnijih osoba koje je u životu upoznala uspjela raznježiti mnoge.

Objava dirljivih fotografija nije prvi put da je Jennifer otvorila dušu o svojim roditeljima i odrastanju pa je tako prije dvije godine u intervjuu za Vogue otkrila vrijednu lekciju o starenju koju je naučila od svoje mame. “Moja je majka uvijek bila tako zdrava i u odličnoj formi kad sam bila dijete. Uvijek sam to imala kao temelj", priznala je. Mama je u nju usadila kako je tu 'riječ o dugovječnosti - privilegiju starenja'. “To je na neki način bila tema mog života: uživati u godinama u kojima jesam i ne gledati na starenje kao na nešto negativno, već kao na privilegiju kakva je”, dodala je. “Svi starimo!”

Stars Sarah Jessica Parker otvorila dušu: "Ne razmišljam o svojim godinama, možda se ne želim suočiti sa stvarnošću..."

Jennifer je kao jedna od rijetkih zvijezda koja se ne uzrujava zbog starenja prije četiri godine progovorila i o tada okruglom 50. rođendanu i starenju podijelivši pozitivne misle kojima bismo se svi trebali inspirirati. “To je tako čudno. Toliko je bure oko tog broja", rekla je u intervjuu za 'The New York Times'. "Ulazim u ono što smatram jednim od kreativno najispunjenijih razdoblja u mom životu.  Ozbiljno, radim ovo već 30 godina i osjećam da će upravo procvjetati", zaključila je. Slične misli podijelila je i za 'InStyle': "Čudno je da, nakon što navrše 50 godina, žene krenu slušati kako 'izgledaju fantastično za svoje godine'. Mislim da moramo uspostaviti neki bonton oko tog dijaloga i govora", poručila je. I nemamo apsolutno ništa drugo za dodati no jednostavno se složiti. 

Posjeti Miss7.24sata.hr