Life&style

Jennifer Aniston otkrila je omiljeni doručak koji je do ručka drži potpuno sitom

  • Mnogi su već jako gladni, a vrijeme za ručak još nije ni približno na vidiku
  • Zato Jennifer Aniston ima trik za doručak koji je drži dugo sitom
  • U svoju zobenu kašu doda jedan sastojak i ne pomišlja na jelo do ručka!

Mnogim ljudima je teško ne osjećati glad kroz jutro, iako su doručkovali. Ključ osjećaja sitosti je u proteinima, ali to ne znači da bismo za doručak trebali pojesti kajganu od četiri jaja ili komadinu mesa. Radije ćemo poslušati Jennifer Aniston koja je za Elle otkrila svoj trik koji je drži sitom cijelo jutro. 
“Kada se probudim, popijem čašu mlake vode s limunom i zatim napravim shake ili pojedem avokado s jajima i dodam malo kokosovog ulja. A ponekad u zobenu kažu umiješam bjelanjak", rekla je Aniston. 
Prednosti koje na početku dana osigurava zobena kaša s bjelanjkom Jen je otkrio njezin bivši suprug Justin Theroux.
“On me je naučio da tako dobijem dodatnu dozu proteina. Malo prije je zobena kaša skuhana, umiješam bjelanjak i on daje pjenastu teksturu jelu, a i ukusno je", objasnila je. 
Može se umiješati i cijelo jaje, ali to će zasigurno promijeniti okus jela. Ovako umiješan bjelanjak neće izdominirati nad okusom kaše, a ipak će biti više zasitna. 

 | Autor: Zobena kaša je lako probavljiv i lagan doručak idealan za one koji paze na liniju ili pak osobe koje se teško bude. Zobene pahuljice osigurat će složene ugljikohidrate potrebne mozgu za buđenje te vlakna koja osiguravaju osjećat sitosti i poboljšavaju probavu. Dodatno, zob će organizmu osigurati određene količine cinka, a upravo je jedna od najvažnijih zadaća cinka da doprinosi normalnoj funkciji imuniteta.
 

Jennifer Aniston Možda vas zanima Traperica koje mnogi mrze Jennifer Aniston zapravo se nikad nije odrekla. Uvjerila nas je - skoro... Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Jennifer zakon