Moda
Jennifer Aniston

Traperica koje mnogi mrze Jennifer Aniston zapravo se nikad nije odrekla. Uvjerila nas je - skoro...

  • Mnogi su s jezom primili vijest da na scenu stupa još jedan povratnik iz 2000-tih - traperice niskog struka
  • Ovaj model ili volimo, ili stvarno, stvarno mrzimo - nema boljih hlača ako želimo istaknuti trbuh, točnije preliti ga preko ruba hlača, kao i onaj šlaufić iza
  • No, Jennifer Aniston nikad nije ni prestala nositi ove traperice. Ne prati trendove? Ne, jednostavno joj dobro stoje

Teško da za ovu glumicu možemo reći da je zastala negdje u prošlosti i nema pojma što se nosi - rachelicu, frizuru koju je proslavila odavno više ne nosi, a ni modu 2000-tih općenito. Ipak, ovaj relikt iz istog razdoblja, traperice niskoga struka očito su joj nekako prirasle srcu. Apsolutno ju možemo vidjeti i u drugim modelima, mom jeans, trapericama izrazito visoka struka, vrećastim trapericama... ali kontroverzan model i dalje ima mjesto u njezinom ormaru.

Aniston je jednom rekla "da isproba apsolutno svaki novi trend traperica koji se pojavi", a jedini koji nikada nije prihvatila bile su skinny traperice. Nije da ima išta protiv uskih hlača nego joj jednostavo ne stoje dobro. No zato se do dana današnjeg nije odrekla traperica niskog struka, posebno onih čije su nogavice dolje malo šire, odnosno bootcut kroja jer "dobro funkcioniraju na njezinom tijelu. Ukratko, Jennifer ne mijenja konja koji pobjeđuje, da se poslužimo starom poslovicom.

Jennifer Aniston | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Ono što je Aniston najviše iznenadilo jest to što se stil vratio jer iz njezinog svijeta nikada nije ni otišao, već da mladi to danas smatraju "jako niskim strukom".. "Jesu li to niske? Jer to je, po meni, ono što danas nosim” rekla je u jednom videu. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Jedne od njezinih omiljenih traperica koje je nosila u to doba bile su brenda Lucky Brand, tako niske da je patentni zatvarač bio tek 5, 6 centimetara dug. Nije jedina njihova obožavateljica, nosile su ga i Paris Hilton, Beyonce i Christina Aguilera. 

Jennifer Aniston | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Iako je cijeli svijet tijekom godina zaboravio na treperice niskog struka, Aniston ih je nosila iz dana u dan jer se u njima najbolje osjećala. U svijetu u kojem se trendovi mijenjaju vrtoglavom brzinom, možda se možemo ugledati na Jennifer i nositi što god nam se sviđa, makar i nije u trendu. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0