Je li to zbog ljubavi? Brad Pitt je i modno 'procvao', svi se čude žutom odijelu

Profimedia
Vidi originalni članak
  • Brad Pitt oduvijek prati modu i pojavljujući se u javnosti gotovo je oblikovao trendove u muškoj modi
  • I u šestom desetljeću života, njegov stil besprijekoran, ali se sada malo više poigrava s odabirom odjeće 
  • Brad Pitt i njegova djevojka Ines de Ramon u posljednje vrijeme pune naslovnice, a sada nas je ugodno iznenadilo žuto odijelo na koje se glumac odlučio
  • Pročitaj više: Novi film Georgea Clooneyja i Brada Pitta oduševio je Veneciju, a njihov ples cijeli internet

Brad Pitt ponovno je jedno od omiljenih imena, ali i lica, u brojnim magazinima diljem svijeta. Razlog tome bi mogao biti novi film s George Clooneyjem kojeg je predstavio na Venecijanskom filmskom festivalu, kao i njegova veza s 29 godina Ines de Ramon, potpredsjednicom tvrtke luksuznog nakita Anita Ko, a ne možemo zanemariti ¸ni njegove modne kombinacije.

Brad Pitt oduvijek je bio muškarac za kojim su žene žudjele, a ostali muškarci su željeli izgledati poput njega (ili se barem tako odijevati?). I iako je oduvijek koketira s modnim stilovima, čini nam se da se u glumac u posljednje vrijeme još više okuražio i nosi sve, samo ne klasične modne kombinacije. Jednu od njih je odjenuo i jučer, a u pitanju je zanimljivo odijelo u žutoj boji, i to u maslac nijansi koja je bila popularna na početku ljeta.

Brad Pitt vratio se iz Venecije na ulice New Yorka, a osim zbog svoje djevojke, privlačio je poglede i zbog modne kombinacije. Par se dobro uskladio. Brad se malo poigrao s modom kada se odlučio za svijetlo žuto odijelo koje je odjenuo preko bijele majice i spojio s bijelim tenisicama. Iako je žuti sako sam po sebi veoma fora, Brad Pitt ga je nosi i s hlačama u jednakoj boji i zanimljivom kroju širokih nogavica koji podsjeća na modele iz 90-ih godina, a nešto slično je znao nositi i Harry Styles. Kako bi upotpunio look, odlučio se za bijele tenisice i rekle bismo svoj zaštitni znak, sunčane naočale sa zlatnim okvirom.

Life&style I nakon 16 godina nas obaraju s nogu: Brad Pitt i George Clooney ponovno zajedno u traileru akcijske komedije 'Wolfs'

Par se nije mnogo puta do sada pojavio zajedno u javnosti, ali je ovoga puta bio odlično modno usklađen. Ines de Ramon se odlučila za monokromatski izgled u svijetlo smeđoj kombinaciji. Spojila je oversized džemper i pencil suknju u mekanom materijalu sa salonkama u jednakoj boji, te dodala bijelu torbu. Ne znamo je li ona odgovorna za njegov odabir odjeće i iskorak u stilu, ali moramo priznati da nam se sviđa što Brad ruši granice stereotipnog odijevanja. Jedva čekamo vidjeti hoće li ovako zabavan izgledi ponoviti. 

Life&style Stiptizeta mu je promijenila život - Brad Pitt slavi 60, a ovih 6 stvari o njemu baš ne znaju svi

Posjeti Miss7.24sata.hr