J.Lo i Ben Affleck su ponovno zaručeni! Opet ju je zaprosio 18 godina nakon prvih zaruka

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Jennifer Lopez i Ben Affleck su zaručeni!
  • Potvrdila je to glumica objavivši video poruku svojim vjernim fanovima, a dio je objavila i na društvenim mrežama
  • Gotovo 20 godina nakon što su prekinuli prve zaruke, slavni par svojoj je ljubavi dao novu priliku

Gotovo dvadeset godina nakon što su prekinuli prve zaruke, Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno će svojoj ljubavi dati priliku.

Ranije ovoga tjedna J.Lo je snimljena u gradu tijekom šetnje, a pozornost je tada privukao i velik prsten na njezinoj ruci za koji se počelo sumnjati da je zaručnički. Da je doista o njemu i riječ potvrdila je i pjevačica koja je prsten opisala - savršenim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Zaruke je tako Lopez potvrdila kroz video poruku koju je poslala uskom krugu obožavatelja, a zatim dio nje objavila na Twitteru i Instagramu. "Imam zbilja uzbudljivu i posebnu priču za podijeliti. Ako niste dio moga unutarnjeg kruga, posjetite onthejlo.com. Tamo dijelim svoje osobne stvari, a ova je definitivno tamo", rekla je nasmiješeno pjevačica sa suzama u očima.

Na potpunoj snimci pokazala je i svoj predivan zeleni prsten. "Savršen si", dodala je. Uzbudljivu je vijest podijelila i njezina sestra na društvenim medijima. Osim toga, službena je izjava stigla i od njezinog tima za odnose s javnošću.

Danas 52-godišnja pjevačica i 49-godišnji glumac vjenčati su se trebali prije točno 18 godina, no nekoliko mjeseci prije samoga vjenčanja, u siječnju 2004. godine, otkazali su sve i prekinuli. Razlog je, između ostalog, bila sva medijska pozornost koju je tada iznimno popularan par uvelike privlačio, no danas je situacija drugačija.

Life&style Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su kuću, kako izgleda njihovo ljubavo gnjezdašce?

Tijekom razdvojenosti ipak su ostali u kontaktu, a nakon što su prekinuli svoje dotadašnje veze, odlučili su svojoj romansi dati novu priliku.

Iako su oboje jednako slavni i medijski prisutni kao i tada, prisutno je tu i puno godina tijekom kojih su shvatili što doista žele i počeli više cijeniti ono što, čini se i dalje, imaju, kako je rekla J.Lo. "Sada smo stariji, pametniji, imamo više iskustva, na drugačijim smo mjestima u svojim životima, imamo i djecu i trebamo biti vrlo svjesni toga", izjavila je nedavno pjevačica za magazin PEOPLE.

Nakon tadašnjeg prekida oboje su započeli nove veze iz kojih oboje imaju djecu. Lopez i bivši suprug Marc Anthony roditelji su 14-godišnjim blizancima, Emmi i Maxu, dok Affleck i bivša supruga Jennifer Garner imaju 16-godišnju Violet, 13-godišnju Seraphinu i 10-godišnjeg Samuela.

Stars J. Lo je prije odlaska na Super Bowl s Benom Affleckom otkrila što joj je dragi poklonio za Valentinovo

Nakon što je Lopez nekoliko mjeseci ranije prekinula s Alexom Rodriguezom, a Affleck se rastao od supruge, nekadašnji je par ponovno počeo provoditi vrijeme zajedno. Ubrzo su uključili i djecu. "Jennifer se jako trudi upoznati Benovu djecu i želi ih u svome domu i životu", rekao je tada anonimni izvor za američku emisiju E! News. "Oboje su jako sigurni u vezu i Ben je obožava. Doista im je suđeno i svi oko njih misle da su savršen par", dodao je.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr