Ivan Pažanin objavio fotku istetoviranog torza. Je li stvarno najzgodniji muškarac na našoj sceni?

Instagram@lejla.fili Domaći chef Ivan Pažanin uživa na Jadranu, a to redovito pokazuje fotografijama koje uvijek ukradu pažnju brojnim obožavateljicama, posebice ako je u prvom planu istetoviran torzo
Vidi originalni članak
  • Domaći chef Ivan Pažanin uživa na Jadranu, a to redovito pokazuje fotografijama koje uvijek ukradu pažnju brojnim obožavateljicama, posebice ako je u prvom planu istetoviran torzo
  • No, na žalost brojnih fanova, šuška se kako Pažanin više nije slobodan
  • Kuhar Ivan Pažanin i glazbenica Jelena Rozga zajedno su se pojavili ovog ožujka u epizodi kulinarskog serijala "Guštan...s Pažaninom", a već tada se počelo pričati kako se nešto kuha između njih dvoje 

Hrvatskog chefa Ivana Pažanina šira publika upoznala je u kulinarskom showu ''Tri, dva, jedan - kuhaj'', a od tada ga vjerno prati cijela vojska obožavateljica. Plavooki 37-godišnji chef svojim pratiteljima rado daje djelić uvida u svoj život i dijeli fotografije iz svoje svakodnevice,  a ovoga puta uzeo je mali odmor od kuhinje i uživa u morskim radostima. 

Ima li što bolje od ljetnih fotki polugolih poznatih seksi Hrvata? Kojeg bi ti 'udomila'?

No, pažnju je svakako ukrala Pažaninova figura, kojeg su često znali uspoređivati čak s Apolonom. U prvom planu istetoviran torzo, zapeo je za oko brojnim obožavateljicama. A nas ni malo ne čudi kako se Ivan smatra jednim od najzgodnijih muškaraca na domaćoj sceni, što je upravo dokazao zaradivši more komplimenata na račun isklesanog izgleda.

GASTRO Recept Pažanina: Ručak koji će oduševiti čak i one frajere koji ne mogu zamisliti obrok bez mesa

"Ostari sam od mora i vina, nije mi nije mi ža", napisao je Ivan uz fotografiju na kojoj pozira ispred čarobnog pogleda u kojem svu pozornost uzima plavetnilo mora. Ili pak njegove tetovaže?

Neki od oduševljenih komentara obožavateljica bili su: "Opaaa macane gori sve", "Sazrija si od mora i vina, sve bolji", "Što stariji to lipši", "Nikad ljepši, nikad zgodniji", "'Slika govori više od tisuću riječi", "Ivane, moja prijateljica ne prestaje pričati o tebi". Ipak, šuška se da zgodni Splićanin, kojeg još nazivaju i najpoželjnijim neženjom, već neko vrijeme nije slobodan te da ljubi Jelenu Rozgu.

Stars Nešto se kuha u ljubavnoj kuhinji poznatog hrvatskog chefa: Jelena Rozga i Ivan Pažanin su u sretnoj vezi?

O susretu i iskricama između vječno vesele i razigrane pjevačice te najpoželjnijeg neženje u Hrvata u ožujku u emisiji „Guštan... s Pažaninom“ pisalo se u nekoliko navrata. Gosti te epizode bili su i skladatelj Tonči Huljić te glazbenik Joško Čagalj Jole. Komentirali su kako bi Ivan i Jelena bili idealan par, a to je dodatno zakuhala i Tončijeva izjava kako je Jeleni vrijeme za udaju, a Jole je dodao da je Pažanin spreman za ženidbu. Nakon emisije počele su kružiti priče kako su pjevačica i chef nastavili družiti se učestalo i nakon emisije. 

Stars Ivan Pažanin otvorio sezonu kupanja - "goli chef" slikom pokupio komplimente tipa Apolon, pravi Dalmatinac...

Naime, nakon što je prekinula dvogodišnju vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom 2017., Jelena javno nije ljubila ni jednog muškarca, a Pažanin je 2018. godine također prekinuo dugogodišnju vezu s Andreom Koprčinom.

Posjeti Miss7.24sata.hr