Stars
Jelena Rozga u vezi s Ivanom Pažaninom

Nešto se kuha u ljubavnoj kuhinji poznatog hrvatskog chefa: Jelena Rozga i Ivan Pažanin su u sretnoj vezi?

  • Kuhar Ivan Pažanin i glazbenica Jelena Rozga zajedno su se pojavili ovog ožujka u epizodi kulinarskog serijala "Guštan...s Pažaninom"
  • Već tada se počelo šuškati kako se nešto kuha između njih dvoje 
  • Imamo li doista novi par na hrvatskoj javnoj sceni?

O susretu i iskricama između vječno vesele i razigrane pjevačice te najpoželjnijeg neženje u Hrvata u ožujku u emisiji „Guštan... s Pažaninom“ pisalo se u nekoliko navrata. Gosti te epizode bili su i skladatelj Tonči Huljić te glazbenik Joško Čagalj Jole. Komentirali su kako bi Ivan i Jelena bili idealan par, a to je dodatno zakuhala i Tončijeva izjava kako je Jeleni vrijeme za udaju, a Jole je dodao da je Pažanin spreman za ženidbu. Nakon emisije počele su kružiti priče kako su pjevačica i chef nastavili družiti se učestalo i nakon emisije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Mediji su ih spajali, a oni su to opovrgavali. Primjerice, prije mjesec dana je pjevačica u intervjuu za Gloriju na pitanje „Je li točno da vas sa splitskim chefom Ivanom Pažaninom veže više od prijateljstva?“ odgovorila: „Sve dok tako nešto ne čujete od mene - ostaje na izmišljenim vijestima. Ivana znam dugi niz godina, živimo u istom gradu i često se sretnemo na kavi.“ 

Ali, sada je izvor blizak paru potvrdio za Story kako je Rozga u vezi s Pažaninom te da su pjevačica i chef već neko vrijeme zaljubljeni i sretni! 

 | Autor: RTL RTL

Podsjetimo, pjevačica je 2017. godine prekinula dvogodišnju vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom. Razloge i detalje prekida par je odlučio zadržati za sebe. „Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete“, priopćila je tada Rozga. 

Chef Ivan Pažanin 2018. je prekinuo dugogodišnju vezi s partnericom Andreom Koprčinom.

Photo: RTL

Komentari 0