Gdje su danas Predrag Šuka i Marin Tironi: Jedan je postao ugledni profesor, možeš li pogoditi tko?

miss7
Vidi originalni članak
  • Nova TV 2003. godine pokrenula je show Story Super Nova u kojem su tražili nova lica za svoju televiziju
  • Neki su kandidati preko noći postali zvijezde u Hrvatskoj, a sad nas sve zanima gdje su danas nekad superpopularni Marin Tironi i Predrag Šuka
  • Obojica danas uživaju u nešto mirnijem životu, bave se fotografijom, a jedan od njih je postao - profesor

U svibnju 2003. godine u Tvornici se održano finale prvog prvog reality showa u Hrvatskoj, a među finalistima su se našli i dva frajera za kojima su žene naprosto ludovale - Marin Tironi i Predrag Šuka. Show je proizveo totalnu euforiju, a instant zvjezdice su u kratkom roku dostigle sjaj pravih zvijezda. Ipak, njihov sjaj na estradnom nebu nije dugo trajao. Stoga smo odlučile provjeriti gdje je ovaj nekoć fatalni dvojac danas, 16 godina kasnije. 

Moda Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi

Marin Tironi

Osim što je odnio pobjedu u cjelokupnom showu Marin Tironi je svojedobno prozvan najvećim šarmerom u Hrvatskoj. Nakon završetka showa smiješila mu se voditeljska karijera na Novoj TV, no on je raskinuo ugovor s televizijskom kućom koja ga je zbog toga tužila te je uslijedio dugogodišnji sudski proces koji je završio u njegovu korist. Neko vrijeme vodio je na javnoj televiziji kviz Upitnik s Joškom Lokasom, a kratko vrijeme je bio i voditelj na CMC televiziji.

Nakon što je napustio televizijske ekrane okrenuo se fotografiji te je postao uspješan fotoreporter u PIxsellu, najvećoj hrvatskoj foto i video agenciji. U međuvremenu je postao i otac, a u intervjuu za TV prilog 2010. godine je istaknuo da je to njegova daleko najteža, ali najljepša uloga. Na svom Instagramu s pratiteljima rado dijeli vlastite fotografije, posebno one s omiljenim morskim motivima. Također, Marin rado plovi, a svoj hobi je pretvorio u biznis te je u ljetnim mjesecima i skiper.

Gdje su? Evo gdje su danas neke zvijezde domaćih talent showova

Predrag Šuka

Za vrijeme sudjelovanja u showu postao je preko noći tinejdžerski idol, a nakon showa je na Novoj TV je uz Nives Čanović, danas Ivanišević, vodio emisiju Leteći start u kojoj su tražili ljude po ulici i nagovarali ih na last minute putovanja. Izazov pronalaska osobe koja bi ostavila sve i krenula na put bio je sam pom sebi dovoljno težak, a kvaka je bila u tome da, čak i kad pronađe tu osobu, natjecatelj mora što brže otići doma spakirati kofer, uzeti putovnicu i doći do putne agencije. Tko prvi njegovo putovanje! Voditelj gubitnik za kaznu je morao piti grozne shakove od nespojivih sastojaka. 

Nives je i dalje ostala vezana uz male ekrane i radio prijamnike, a široj javnosti je poznata i po braku s teniskom legendom Goranom Ivaniševićem s kojim je nedavno dobila sina Olivera. S druge strane, nakon ovog serijala iz 2004. godine, Predragova karijera je krenula u drugom smjeru. Obrazovao se na Grafičkom fakultetu, a tijekom svog visokoškolskog obrazovanja započeo je rad na katedri strojarstva. Trenutačno je vanjski predavač na Visokom Učilištu Algebra, a na službenim stranicama stoji kako je voditelj multimedijskog računarstva i razvoja računalnih igara te aktivno predaje u području multidisciplinarnog dizajna, fotografije, 3D kolegija i multimedijskih kolegija. Mada je usredotočen je na novu karijeru i unatoč tome što je od njegovog pojavljivanja prošlo 15 godina, Predrag se fizički nije mnogo izmijenio. 

Premda je nama prvenstveno poznat kao TV lice, u biografiji Predraga Šuke stoji kako je svoju karijeru započeo kao fotoreporter u dnevnim novinama prije punoljetnosti, a potom je i svoje iskustvo proširio kroz rad na radiju i nacionalnoj televiziji ne zapostavljajući samostalne izložbe fotografija. Ako je suditi po njegovom Instagram profilu, fotografija je i dalje njegova velika ljubav, a sa svojim pratiocima rado dijeli fotografije svoje druge ljubavi - planinarenja. Nažalost, Predrag je u objavama vrlo tajnovit što se tiče privatnog života pa fotografije ne otkrivaju njegov ljubavni status. 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr