Life&style

Evo gdje su danas neke zvijezde domaćih talent showova

Story Super Nova, Hrvatski idol, Hrvatska traži zvijezdu, Showtime - priznaj, još uvijek se sjećaš. Iz tjedna u tjedan, pratili smo svoje favorite i gledali kome će se od njih ispuniti snovi. Evo gdje su danas neke naše instant zvijezde...

MARIN TIRONI - STORY SUPER NOVA (2003.)

Story Super Nova nalazio se na samom začetku talent showova u Hrvatskoj, a Marin Tironi bio je prvi pobjednik. Simpatični Tironi odnio je pobjedu pred Barbarom Radulović i Predragom Šukom. Međutim, uskoro je raskinuo ugovor s televizijskom kućom i uslijedio je sudski proces te nekoliko javnih incidenata koje je izazvao. Neko vrijeme vodio je Upitnik s Joškom Lokasom, a bio je i na CMC televiziji. Poznato je još da je radio kao fotoreporter i da je postao otac.

 | Autor: Screenshot Youtube Screenshot Youtube

ANJA ALAVANJA - STORY SUPER NOVA (2003.)

Anju Alavanju, čini se, godine nisu baš previše promjenile. Plavokosa novinarka ljepša je nego ikada prije. Osim toga, u sretnom je braku sa Željkom Romcem i majka je dvojice dječaka - Jakova i Ivora. Odnedavno na Novoj TV uređuje jedinstvenu savjetodavnu emisiju Zdravlje na kvadrat, a otvoreno je progovorila i o svom zdravstvenom problemu. Dugo se, naime, bori sa skoliozom. 

 

MARKO GRUBNIĆ - STORY SUPER NOVA (2003.)

Umalo smo to zaboravili, ali u Story Super Novoj bio je i Marko Grubnić. O tome gdje je danas ne možemo sa sigurnošću govoriti jer... nismo baš sigurni je li na Instagram fotkama realna lokacija. Ono što možemo reći da je pronašao načina da se profesionalno ostvari u ulozi stilista brojnim celebrityima. U međuvremenu, pojavio se u još nekoliko reality showova.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

NIKOLINA RISTOVIĆ - STORY SUPER NOVA (2003.)

I Nikolina Pišek, danas Ristović, pojavila se u Story Super Novoj i ušla u Top 20. Iako je ispala već pri početku, njena karijera doživjela je uspone. Vodila je Glamour Cafe, Red Carpet te IN Magazin, a snimila je čak i pjesmu Idemo do mene sa Sašom Kovačevićem. Danas je sretno udana za povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića i ima dvije kćeri - Hanu i Unu Sofiju.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

RAFAEL DROPULIĆ RAFO - STORY SUPER NOVA MUSIC TALENTS (2003.)

Rafael Dropulić, poznatiji pod nadimkom Rafo, pobjedio je u prvoj pjevačkoj sezoni Story Super Nove. Otkačeni Pločanin brzo je osvojio srca publike, prigrlili su čak i njegovu pjesmu Ja sam Rafo (lud k'o šlapa, u glavi klapa, znam da sad pjevušiš). Ipak, Rafo se iz medija uskoro i povukao, a on njemu se nije čulo mnogo sve do sudjelovanja u reality showu Farma 2008. godine. Publika ga očito nije smetnula s uma pa su mu njihovi glasovi donijeli još jednu pobjedu. Otada do danas, Rafo se nije previše medijski izlagao. Poznato je da se okrenuo obitelji i vjeri te da se oženio. Nedavno je s Antom Cashom snimio navijačku pjesmu Naprijed kauboji koja nije postigla značajnije uspjehe.

 | Autor: Screenshot Youtube Screenshot Youtube

MALINA GRAHEK - STORY SUPER NOVA MULTITALENTS (2004.)

Story Super Nova Multitalents imao je niz kategorija, od komičara do modela. Jedno od imena koje je iznjedrio je i Luka Bulić, kreator megapopularnih Bullhitova. U kategoriji modela natjecala se i Malina Grahek, bivša manekenka i najseksi Hrvatica 2009. godine. Za poduzetnika Josipa Šelendića udala se 2010. godine, a svadba joj je bila najskuplja svadba u Hrvata te godine. Tri godine kasnije uslijedio je razvod braka. Danas Malina živi nešto dalje od očiju javnosti te se posvetila radu u pogrebnom poduzeću.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL

ŽANAMARI PERČIĆ - HRVATSKI IDOL (2004.)

Malobrojni su oni koji se uopće sjećaju da je Žanamari Perčić, djevojačkog prezimena Lalić, karijeru započela pobjedom u Hrvatskom idolu. Te godine iza sebe je ostavila Ivanu Marić, Nedu Parmać i Pamelu Ramljak, buduće članice grupe Feminnem. Po završetku showa, Žanamari je drastično promijenila imidž i okrenula se rock glazbi zajedno sa svojim bendom J'Animals. Prije nekoliko godina udala se za Maria Perčića, također glazbenika. Danas imaju kćerkicu Gabrielu te žive u Tučepima pokraj Makarske.

 | Autor: Screenshot Youtube Screenshot Youtube

LIDIJA BAČIĆ - HRVATSKI IDOL (2005.)

Lidija Bačić danas uživa u svom statusu zvijezde, ali davne 2005. godine pobjeda u Hrvatskom idolu izmaknula joj je za dlaku. Tada drugoplasiranoj Lidiji, koja je za mali postotak izgubila od pobjednika Patricka Jurdića, brojni su obećavali da će joj pomoći u karijeri, ali ništa se nije događalo. Uskoro joj je čekanje dosadilo pa je odlučila pronaći načina da se probije. Danas, 13 godina kasnije malobrojni su oni koji za nju ne znaju, a pamti je se po zavidnoj figuri i pjesmama Viski, Vozačka dozvola i Kaktus. 

 | Autor: Screenshot Youtube Screenshot Youtube

Možda vas zanima Gdje su danas neke od poznatih hrvatskih misica? Rubrika Moda Moda

FRANKA BATELIĆ - SHOWTIME (2007.)

Gotovo je nevjerojatno da je od Frankine pojave u Showtimeu prošlo čak 11 godina. Nakon pobjede u showu, objavila je pjesmu Ruža u kamenu koja je brzo postala hit. Njena karijera napredovala je velikim koracima. Kada je 2013. godine Beyonce pjevala u Areni Zagreb, predgrupa joj je bila upravo Franka i njen bend. Uslijedila je četverogodišnja glazbena stanka, a na scenu vratila krajem prošle godine. Ove godine nastupila je i na Eurosongu,a sve su jača i šuškanja o skorom vjenčanju s Vedranom Ćorlukom. Čini se da Frankina zvijezda jako dugo sjaji i baš nam je drago.

 | Autor: Screenshot Youtube Screenshot Youtube

IVA AJDUKOVIĆ - SHOWTIME (2007.), THE VOICE (2015.)

Simpatična i energična Sinjanka moćnog vokala sreću je okušala dva puta. Prvi put, u Showtimeu 2007. godine ispala je na korak do finala, a pojavila se i u prvoj sezoni The Voicea. U raskošni vokal Ive Ajduković nitko ne sumnja, članovi žirija obožavali su je, ali do pompozne karijere nije stigla. U ljubavi je, pak, imala više sreće. Nedavno se udala za sugrađanina Marka Marovića, a izgleda ljepše nego ikada.

 | Autor: Screenshot Youtube Screenshot Youtube

O nekim natjecateljima čak ni Internet ništa ne zna, a drugi su izgradili karijere vrijedne divljenja. Sve je to, izgleda, stvar pravog trenutka i nekoliko mudrih odluka. Činjenica je da smo iz tjedna u tjedan religiozno navijali za naše omiljene instant zvijezde, barem u ranim dvijetisućitima. Definitivno su znali prikovati nas za male ekrane. A gdje su danas tvoji favoriti?

Photo: miss7

Komentari 0