Moda

Nives Ivanišević ima preslatku ljetnu haljinu, ali pozornost su nam ipak privukle čizme

  • Nives Ivanišević vikend će dočekati u bijeloj midi haljini s rupičastim vezom koju je kombinirala sa šljokičastim gležnjačama
  • Radijska voditeljica look je zaokružila opuštenim valovima u kosi i sjajnim make up lookom
  • Iako su gležnjače zvijezda looka, pažnju smo skrenuli na ponudu sličnih haljina u high-street trgovina

Radijska voditeljica Nives Ivanišević često oduševljava svojim stilom odjevanja koji se, u pravilu, sastoji od posve jednostavnih i nosivih komada koje Nives pomno iskombinira u odličnu kombinaciju. S takvim kombinacijama iznenadila nas je već mnogo puta, a u glavnim ulogama najčešće su udobne traperice. Međutim, ovaj put odlučila se za još opušteniju varijantu i odjenula ljetnu, bijelu haljinu s volanima. Haljina nešto šireg kroja, midi dužine i rupičastog veza sjajno pristaje visokoj i vitkoj Nives. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Ipak, najveće iznenađenje outfita zapravo su šljokičaste gležnjače s visokom petom koje su u apsolutnom kontrastu s haljinom, ali neminovno daju wow efekt. Iako bismo rado u svojoj kolekciji imali barem jedne slične gležnjače, potraga za njima krajem svibnja ne zvuči kao dobar plan. S druge strane, bijela, midi haljina rupičastog veza izravna nam je asocijacija na more i ljeto pa smo odmah pregledali ponudu u potrazi za sličnim modelom kakav nam, naravno, odmah treba. Iako identičnu nismo pronašli, dostupni su modeli bijelih haljina u raznim varijantama. Najslađi nam je definitivno Reserved model golih ramena sa smeđim gubima koji bi definitivno bio glavna zvijezda našeg godišnjeg odmora. 

Možda vas zanima Pronašli smo "it" komad sezone idealan za krizme, maturalne večeri i vjenčanja! Rubrika Moda Moda  | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: Zara (499,90 kn); Reserved (449,90 kn); Reserved (599,90 kn)

U konačnici, nemoguće je ne spomenuti kako je Nives ovaj krasni look zaokružila valovima u kosi i make up-om s mnogo zdravog sjaja koji će u nadolazećim danima ljeta biti pravi trend. Ova modna odlikašica od nas je dobila peticu. A imaš li ti već svoju omiljenu haljinu rupičastog veza i kako ti se sviđa Nivesin look?

Photo: Instagram @nivessimpson

Komentari 0