Moda 26. studenoga 2012.

Predstavljamo naše fotografe: Jurica Galoić

Pixsell.
1/18

Jurica Galoić, fotograf foto i video agencije Pixsell, projektu Moj ormar priključio se u samom početku, a do danas su ispred njegovog objektiva stale tri djevojke s posve različitim stilovima.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell „Fotografijom sam se počeo baviti iz hobija, a ozbiljnije sam se zainteresirano uz prijatelja fotografa Sašu Kosanovića, kojeg sam stalno maltretirao s novim pitanjima jer sam bio lijen čitati literaturu“, objasnio je Jurica.

Nakon rada u većini hrvatskih tiskovina, Jurica je od samih početaka priključio foto i video agencije Pixsell u kojoj uspješno radi do danas.

„U novinskoj fotografiji sam prošao sve segmente, od političke, show bussinesa, sportske, reportažne do modne i komercijalne fotografije.Sve vrste fotografije su mi zanimljive i izazovne zato što se razvojem tehnologije mijenjaju i mogućnosti u fotografiji. Na taj način se uvijek nešto novo uči i probijaju se granice tog vida izražavanja“, pojasnio je Jurica.

Do sad je sudjelovao u svim godišnjim skupnim izložbama Hrvatskog zbor fotoreportera. Ističe kako je svaka pojedina izložba važna jer se svrstava uz bok svim ostalim svjetskim izložbama novinskih fotografiju i na taj način se promovira rad hrvatskih fotoreportera.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell Jurica se snimanjima za Moj ormar priključio u samom početku kad mu je ispred objektiva stala Aleksandra Mlađenović, programerka i europska prvakinja u kettlebellu. Osim njenih večernjih stylinga, Aleksandra je pozirala i u svom sportskom izdanju uz neizostavni modni dodatak – giriju.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell Idući izazov je bila novinarka i blogerica Tina Lončar koja je predstavila svoj rockabilly pin up stil, dok je mlada amaterska glumica Zrinka Majstorović pozirala u centru Zagreba prezentirajući svoj razigran i veseo styling.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell Snimanja za Moj ormar su mi bila zabavna i izazovna jer sam radio sa fotomodelima amaterima i mladim kreativnim osobama koje su mi prenijele svoju energiju i omogućile pogled na modu izvan okvira na koje sam dotad bio naviknut. Nijedan Moj ormar ne bih mogao posebno izdvojiti jer su svi bili anegdota za sebe i i zabavna igra između modela i fotografa“, objasnio je Jurica.

Izložbu modnih fotografija Moj ormar možete pogledate do 30. studenog u Centru Cvjetni.

U galeriji detaljnije pogledajte izbor fotografija koje je fotografirao Jurica Galoić za Moj ormar...

Komentari 0