Domenica otkrila da će biti kuma na Haninom i Grašinom vjenčanju: "Spremna sam!"

Instagram@realbryannaalexis
Vidi originalni članak
  • Domenica je u intervjuu za RTL otkrila kako će biti kuma na Haninom i Grašinom vjenčanju 
  • Prijateljice su to dogovorile odavno, a ndavno su počele pričati o velikom danu 
  • Domenica je, kao i Hana, o svom privatnom životu prilično tajanstvena pa druge detalje - nije otkrivala

Domenica Žuvela otkrila je kako je spremna biti kuma na Haninom i Grašinom vjenčanju. Naime, ona i Hana Huljić najbolje su prijateljice, a davno su se još dogovorile kako će ih povezivati i kumstvo.

Rekla je to 29-godišnja Velolučanka u intervjuu za RTL, otkrivši i kako je odustala od posla glazbene odgajateljice na nagovor Haninog brata Ivana.

Kad je pak riječ o mogućem vjenčanju njezine najbolje prijateljice, Domenica priznaje kako su već počele pričati o tome. "Ja sam rođena spremna! Nekako su nas dvije, i prije nego što sam krenula pjevati, svi zvali paketić. Svugdje smo dolazile skupa i već sad počinjemo pričati o tome - što mi je pomalo zastrašujuće jer koliko već imamo godina. Eto, valjda će biti i to", rekla je u intervjuu.

Stars Grašo prvi put progovorio o vezi s Hanom, a Danijela fotografijom poručila što misli o tome

Ipak, druge detalje Domenica nije otkrivala. "Ne bih ja to nešto puno komentirala jer mi se čini da je Hana sličan tip kao i ja - ne voli puno pričati o tome, radi svoje i u tome je preuspješna i pretalentirana. Ima puno toga za pokazati, a ne ovako kroz neki svoj privatan život", objasnila je.

Dok Hana o svojem odnosu ne otkriva ništa, jednako tako i Domenica skriva svoj privatni život.

Stars Nova fotografija Petra Graše i Hane Huljić u njegovom zagrljaju rastopila obožavatelje

"Voljela bih da me ljudi gledaju kroz moje pjesme i kroz neki moj rad, a ne kroz to s kim sam i što sam", istaknula je pjevačica koja je 2020. godine osvojila Porin za najbolji album zabavne glazbe.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr