Danijela Dvornik pokazala kako joj izgleda kuća na Braču nakon preuređenja - i stvarno zrači toplinom

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Danijela Dvornik već nekoliko mjeseci radi na obnovi vikendice na Braču, a o napretku obavještava svoje prijatelje na društvenim mrežama
  • Dosta poslova obavila je sama, a u interijeru definitivno je vidljiv Danijelin potpis
  • Red je došao na detalje koje su dali osobnost prostorijama

''Kuća nije samo struktura, kuća je osjećaj. Kuća je oličenje i slika vlasnika. Kuće mogu biti velike ali tako hladne i dosadne, ali pravi je izazov od nečeg malog napraviti nešto "veliko" i ugodno'', na svom Instagram profilu Danijela Dvornik opisala je smisao  pravog ugođaja doma. 
Upravo tome Danijela teži posljednjih mjeseci u procesu uređivanja svoje vikendice u Sutivanu na Braču. Većinu poslova obavljala je sama, a o tome izvještavala na svome Instagram profilu. Posljednje fotografije koje je objavila svjedoče da je gotovo pri kraju, a posebno nam u oči upada skladan dizajn kuhinje i neodoljivih detalja kojima je Danijela u prostor unijela pregršt osobnosti

Na bijelom zidu ističe se polica s porculanom, uglavnom originalnim šalicama za čaj ili kavu, a neke od njih dobila je kao poklon od svoje kćerke Elle.

Life&style Danijela Dvornik zasukala rukave: pogledaj kako slatko je uredila terasu

Barski stol prostorno je odijeljen sa zanimljivom konstrukcijom s policom. U dinamičan spoj kromirane crne i tople boje drveta  izvrsno se uklopila i razigranost puzajućih biljaka
Neobično i efektno stubište kuće ukrašeno je portretima članova obitelji. Posebno se ističu portreti Dina i Borisa Dvornika izrađeni tehnikom crtanja.

Neizbrisiv trag Danijela Dvornik se dirljivom porukom prisjetila svoga Dine na njegov rođendan

Toplinu spavaće sobe, osim upečatljive boje zidu, dodatno dočaravaju i vintage noćni ormarići. Izbor neobičnih lampi sasvim je zaokružio pomalo rustikalnu priču

''Divno,polica,noćni ormarići,grafike....inspiracija ste u svakom pogledu'', ''Divno,toplo,jednostavno,ali nikako dosadnjikavo...ukratko slatko i ugodno....bravooo'', neki su od komentara njezinih oduševljenih prijatelja.

Kako je do znala znanja svojim pratiteljima na Instagramu, Danijela je većinu poslova oko preuređenja napravila sama, osim postavljanja instalacija. izgleda da je kreativnost zajednička crta u obitelji Dvornik.

''Uživam u kreiranju ove male kuće, nije još sve gotovo, sad slijede kozmetički zahvati i lickanje'',  je Danijela u svom Instagram postu. 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr