Antonija Blaće proslavila godišnjicu - i otkrila recept za sretan brak!

Instagram/@myonly143
Vidi originalni članak
  • Antonija Blaće i vaterpolist Hrvoje Brlečić jučer su proslavili četvrtu godišnjicu braka
  • Zajedno su već deset godina, a u bračnu su luku uplovili 2015. godine u Crkvi svetog Marka s brojnom obitelji i prijateljima
  • Antonija se i našalila duhovitim objašnjenjem tajne uspješnog braka

Antonija Blaće je sinoć prigodnom fotografijom na Instagramu obilježila 4. godišnjicu braka otkrivši 'tajnu' svog uspješnog i sretnog braka. "Tajna uspješnog braka je što vrijeme toliko brzo leti pa si odjednom već četiri godine u braku", našalila se.

Romantične su fotografije nastale na dan vjenčanja kod Crkve svetog Marka gdje se nakon četiri godine zaruka udala za dugogodišnjeg dečka, vaterpolista Hrvoja Brlečića, a da su u vezi se saznalo u ljeto 2009. godine. Zaručili su se dvije godine nakon toga na brodu u Beogradu, a vjenčali u lipnju 2015. godine. 

Moda Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi

Simpatična je voditeljica i producentica zablistala u elegantnoj vjenčanici Envy Room-a, a Hrvoje u markantnom odijelu i bijeloj košulji i kravati. Nakon crkvenog obreda, slavlje se nastavilo na imanju Marincel, a prisustvovalo mu je mnogo poznatih lica kao npr. Marijana Batinić, Joško Lokas, Janica Kostelić, Luka i Petra Nižetić i mnogi drugi.

Hrvoje je ispod fotografije uzvratio čestitku: "Sretnooo i tebi anđelikus", a pridružili su mu se prijatelji i obožavatelji: "Divan dan, divni vi","Neka je sa srećom", "Sretna vam!", "Čestitam!", "Tonka, sretno vam i dalje!", bili su samo neki od razgaljenih komentara.

ljetna moda Antonija Blaće u zavodljivom ljetnom outfitu - pronašli smo slične komade u Zari i Mangu

Dvoje zaljubljenih supružnika je trenutno i u fazi selidbe u novi stan, a koliko je to zahtjevan zadatak svjedoči i činjenica da je još nedavno bio potpuno prazan pa su morali improvizirati 'minimalističkim uređenjem' kojeg je Antonija u šali nazvala 'Stil: daj što god samo da ne sjedimo na podu'. 

Mi im također želimo svu sreću svijeta i da nikad ne skidaju taj zaljubljeni osmijeh s lica!

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr