Stars

Marijana Batinić otkrila je totalno neuobičajene darove koje je Marija Borić dijelila svojim svatovima

  • Voditeljica Marijana Batinić se pohvalila vrlo maštovitom svadbenom zahvalnicom
  • Čepići za uši, teglice s vodom, tablete za želudac, mentol bomboni... Svatovi su od mladenke, glumice Marije Borić i njezinog supruga Branimira Jerneića, dobili mali set za oporavak od mamurluka
  • "Najbolji poklon ikad", zaključila je Marijana kad je raspakirala dar

Da se na svadbama sve više mijenjaju običaji, dokazuje nam i zahvalnica koju je dobila voditeljica Marijana Batinić. Naime sa suprugom Matejom Pašalićem, u prošlu subotu bila je na vjenčanju kod glumice Marije Borić, a doma su se vratili s vrlo korisnim paketićem, vrlo drugačijim od zahvalnica na kakve smo naviknuli. Na svom Instagram profilu Marijana je objavila kako su im mladenci dali najbolji poklon - set za borbu protiv mamurluka. Marija Borić i njezin novi suprug, Branimir Jerneić, svojim su gostima upakirali teglice s vodom, čepićima za uši, tabletama i dva mentol bombona - nema sumnje da je sve to svatovima dobro došlo nakon svadbenog slavlja. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Svoje oduševljenje Marijana nije mogla sakriti, pa se našalila: "Vodu da ne umremo od žeđi, čepiće za uši ( ipak je ponedjeljak), pepermint bombone da dostavljač ćevapa ne padne u nesvijest i aspirin za povratak među žive". To sve nalazilo se u papirnatoj vrećici s natpisom "Hangover kit". 

Možda vas zanima Ušle smo sa sto kuna u najskuplje zagrebačke restorane - evo što smo uspjele pojesti Rubrika Life&style Life&style

U posljednje vrijeme vidimo kako na svadbama više nije IN dobiti zahvalnicu s fotografijom mladenaca, već teglice s bombonima, privjeske, magnete ili - stvarčice za liječenje od mamurluka kao što je dobila i Marijana. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Voditeljica je uz supruga na svadbi zablistala u crnoj haljini sa cvjetnim printom na preklop i prirodnim make-upom te pokazala kako izgledati jednostavno, a opet sasvim elegantno i ženstveno.

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0