Antonija Blaće otkrila: Ovo mi je najveće dostignuće u 2020. godini!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Mnogi poznati reagirali su na potres koji je jučer u ranim jutarnjim satima zatresao središnju Hrvatsku
  • Nakon što se uvjerila da su svi dobro, Antonija Blaće na cijelu situaciju se i našalila
  • Voditeljica iz Šibenika jedva je uspjela oprati kosu, za razliku od influencerice Hane Rodić koja se javila u besprijekornom izdanju što nije promaknulo jednoj pratiteljici

Na potres koji je jučer pogodio središnju Hrvatsku reagirale su i mnoge osobe iz javnog života. Na neugodne trenutke koji su oživjeli traumatična sjećanja na zagrebački potres u ožujku, Antonija Blaće najprije je reagirala zabrinutošću za građane Siska i Petrinje koji su potres najviše osjetili, a zatim se na cijelu situaciju pomalo našalila

S društvenih mreža Antonija Blaće prošetala je u kaputu koji je teško ne zamijetiti. Pronašle smo sličan

 ‘’Činjenica da sam se istuširala i oprala kosu na dan kad svaki šum i pokret tumačim kao potres smatram svojim najvećim dostignućem 2020.’’, komentirala je Antonija uz hešteg male stvari. 


 
Poznata voditeljica prije nego što su se slegli dojmovi pozvala je stanovnike područja u blizini epicentra da se podjele svoja iskustva na Instagramu,a  posebno je izdvojila poruku jedne pratiteljice

"Doživjela sam u Zagrebu potrese u trećem mjesecu. Preselila se u Sisak, doživjela isto. PTSP loading", napisala je jedna Antonijina pratiteljica. 

Podrhtavanje tla iznenadilo je i zvijezda showa ‘Gospodin savršeni’ Hanu Rodić koja je pristigla u metropolu iz Berlina večer prije potresa. ‘’Samoizolacija, potres…Zagreb mi je poželio dobrodošlicu’’, napisala je Hana.

Izgleda kako je influencerica i make-up artistica i u stresnoj situacija pošlo za rukom izgledati besprijekorno i na fotografiji na kojoj pozira u krevetu. No, to nije promaknulo jednoj njezinoj pratiteljici.

Stars Svi hvale novi izgled Hane Rodić, ali primijetili su znakove zbog kojih misle da je prekinula s Goranom

‘’Šminka na mjestu, top sređena u krevetu. Daj ženooo’’, napisala joj je poruku pratiteljica koju je Hana izdvojila u svome storyju. 

No, Hana joj nije ostala dužna već joj je kratko poentirala: ''Može mi se'', te poslala poljubac. 

Također, 23-godišnjakinja je otkrila kako je potres utjecao na njezinog ljubimca, mačka Simbu. ‘’Simba se jako uplašio’’’, komentirala je Hana. 

Stars Hana Rodić oduševila atraktivnim jesenskim outfitom: ''Gledam na koju mi princezu iz slikovnica sličiš''

U godini globalne epidemije, potres je nanovo dodatno otežao okolnosti i izgleda, na neko vrijeme, još nas više udaljio od normalnog života. Mnoge poznate osobe sa svojim pratiteljima podijelile su kako se nose s izazovima u očekivanju što skorijeg povratka u normalniju svakodnevicu. 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr