Antonija Blaće imala manjak lajkova na fotki iz Dalmacije pa se našalila - novom fotkom

Instagram/Zara
Vidi originalni članak
  • Voditeljica Antonija Blaće u Dalmaciji uživa sa suprugom Hrvojem Brlečićem i to pokušava dočarati fotografijama na društvenim mrežama
  • Nakon objave sliku tradicionalne kamene kuće u Dalmaciji "nije bila zadovoljna" brojem lajkova pa se našalila u idućoj objavi
  • Slikala se ispred obične kuće pa dobila skoro trostruko lajkova više. Je li to zbog njezine kombinacije ili njezine fanove doista ne zanimaju kamene kuće po Dalmaciji?

Voditeljica Antonija Blaće uživa na godišnjem odmoru u Dalmaciji sa suprugom Hrvojem Brlečićem. Smješteni su na prekrasnom otoku Braču, a sudeći prema fotografijama zaista uživaju u svakom trenutku. U njihovom društvu nalazi se i njihov pas Čarli. Objavila je sliku Čarlija kako leži na molu uz tekst "Ja ne kužim zašto kažu pasje vrućine. Meni su samo vrućine". 

Stars Antonija Blaće proslavila godišnjicu - i otkrila recept za sretan brak!

Na svom Instagram profilu objavila je sliku kamene kuće i pod opis stavila "Taj kamen".  Slika kamene kuće u Dalmaciji dobila je 1912 lajkova. Voditeljica je primijetila manji broj lajkova nego inače pa se odlučila našaliti na taj račun.

Life&style Prihvaćaš li naš izazov? Osvoji besplatno preuređenje doma

Objavila je nakon nekoliko sati sliku u crnoj uskoj haljini koja je odlično istaknula njezinu figuru. Slikala se ispred sasvim obične kuće i nadodala "Vidim da vas kamene kuće po Dalmaciji apsolutno ne zanimaju pa onda ajmo probati kuća plus osoba". I zaista, fotka je dobila više lajkova i to čak oko pet tisuća. 

Razlika je očito bila prilično velika. Je li zaista razlog u tome da nismo ljubiteljice kamenih kuća ili Antonija ipak još jednom oduševila modnom kombinacijom? Svakako moramo primjetiti kako je Antonija zablistala kombinirajući običnu usku crnu haljinu, smeđe gladijatorice i žutu maramu u kosi. 

Aktivan odmor Antonija Blaće sa suprugom uživa na odmoru, ali ni tada se ne libi uzeti u ruke... dlijeto?

Posjeti Miss7.24sata.hr