Adele se zaručila? Pjevačica pokazala veliki dijamantni prsten nakon glasina o problemima u vezi

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Pjevačica Adele oduševila je svojim nastupom na dodjeli nagrada BRIT Awards
  • Ono što je najviše svima privuklo pažnju je dijamantni prsten koji je zasjao na Adelinom prstu
  • Pjevačica se na dodjeli nagrada pojavila nakon otkazivanja nastupa u Las Vegasu i glasina o prekidu veze

Adele je prošetala crvenim tepihom dodjele nagrada BRIT Awards i pokrenula nove glasine zbog predivnog komada nakita koji je nosila na prstu. Na Adelinoj ruci zasjao je veliki dijamantsni prsten dizajnerice nakita Lorraine Schwartz.

Adele je na dodjeli nagrada i nastupala, a osvojila je i nagradu za pjesmu godine, za svoj hit “Easy On Me”. Dok je prihvaćala nagradu, Adele je rekla: “Hvala puno. Uvijek je zadovoljstvo biti ovdje. Uvijek volim doći kući. BRIT Awards je veliki dio moje karijere još dok je bila u samim začecima.”

Osim svojim nastupom, pjevačica je oduševila i modnim odabirom. Adele je nosila dugačku baršunastu crnu haljinu rađenu po mjeri s potpisom Armani Privé koja je na dekolteu i oko vrata imala rub od crnog tila, a isti uzorak nastavio se i na dugačkom šlepu haljine.

Uz predivnu elegantnu haljinu, Adele je nosila nakit dizajnerice Lorraine Schwartz. Svjetlucave dijamantne naušnice i veliki dijamantni prsten u obliku kruške. Prsten su naravno svi zamijetili jer ga je Adele nosila na prstenjaku lijeve ruke i odmah pokrenula glasine o zarukama sa svojim dečkom Richom Paulom među obožavateljima.

Stars Adele privlačila pažnju leopard uzorkom na romantičnom izlasku s dečkom Richem Paulom

Adele i sportski agent Rich Paul u vezi već gotovo godinu dana, a prvu službenu potvrdu njihove veze Adele je objavila prošlog rujna na svom Instagramu.

Iako su se u stranim medijima nedavno pojavila nagađanja da je veza slavnog para u krizi te da je upravo to razlog Adelinog otkazivanja nastupa u Las Vegasu, čini se da je Adele tome odlučila stati na kraj. 

„Mediji su stvarno pokušali reći da postoje nevolje u raju, a sad se čini da je gospođica Adele zaručena“, na Twitteru je objavio jedan obožavatelj. Još je jedna obožavateljica komentirala „Adele, o moj Bože, samo malo, je li ona zaručena? Što sam propustila?"

Adele se na ovogodišnjoj dodjeli BRIT Awardsa pojavila nakon 5 godina izbivanja, a to je ujedno bilo i njeno prvo službeno javno pojavljivanje nakon otkazivanja nastupa u Las Vegasu.

Nakon službenog otkazivanja već rasprodanih nastupa u Las Vegasu, Adele je već ranije potvrdila da će nastupati na dodjeli nagrada BRIT Awards, te je na Instagramu rekla da je „jako sretna“ što će nastupati.

U toj je objavi iskoristila priliku i da opovrgne glasine o raskidu veze s Richom Paulom te je na kraju dodala „Rich vas pozdravlja“.

Stars Iznenadit ćeš se kad otkriješ koliko je “teška” Adele. Da, mislimo na njen bankovni račun

Posjeti Miss7.24sata.hr