Zarin satenski komplet u svježoj zelenoj nijansi savršen je za svečane prilike

Zara satenski komplet
Vidi originalni članak
  • Proljetna Zarina kolekcija prepuna je lepršavih dizajna i ženstvenih silueta u predivnim nijansama boja
  • Posebno je zastupljena i zelena boja, a nakon šljokičaste zelene suknje, veliku pažnju zasigurno će privući i ovaj satenski zeleni set
  • Satinirana bluza na vezanje i satenska midi suknja u boji zelene jabuke pravo su proljetno modno osvježenje

Zarina proljetna kolekcija svaki dan se proširuje novim komadima koje želimo nositi, a među njima nalazi se i mnoštvo mekih satenskih dizajna. Uz haljine, suknje i sakoe od satenskih materijala, najviše se u najnovijim odjevnim komadima istaknuo set bluze i midi suknje, koji savršeno ide skupa, ali ga možemo nositi i odvojeno. 

Satinirana bluza na vezanje i satenska midi suknja dolaze u predivnoj zelenoj nijansi, osvježavajućoj boji zelene jabuke, koja nam se čini savršenim odabirom za sunčane proljetne i ljetne dane, a posebno za sve svečanije prigode koje imamo u našem kalendaru nadolazećih mjeseci. 

Moda Trendseterice imaju novu opsesiju, odjednom svi žele Zarine crne hlače s kontrastnim strukom

Lepršava bluza opuštenog kroja sa širokim rukavima do ispod lakta na leđima ima veliki izrez te pojas na rubu kojim se može privezati. Jednostavan okrugli izrez s prednje strane daje joj dodatnu dozu elegancije. Uz bluzu kao savršen drugi dio dolazi satenska midi suknja visokog struka i s predivnim detaljem nabiranja s prednje strane i prorezom sprijeda. 

Upečatljivi set zajedno doista izgleda jako efektno, no to ne znači da bluzu i suknju ne možemo nositi odvojeno te kombinirati uz nešto ležernije komade, poput traperica širokih nogavica ili jednostavnog topića.

Također, zeleni set lijepo će se slagati s modnim dodacima u svima bojama pa tako stylingu možemo dodati i druge komade u vedrim bojama, poput ružičaste, narančaste ili srebrne, ili ga nadograditi u neutralnom smjeru, uz bež, crne ili bijele detalje.

Moda Hrvatice su lude za ovim Zarinim kožnjakom, dobar styling i to sa suknjom sezone smo upecali u Zagrebu

Posjeti Miss7.24sata.hr