Zara ne prestaje s iznenađenjima, sad je predstavila komade od gume

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Posljednjih mjeseci Zarin web shop nas je iznenadio pozama u kojima modeli predstavljaju odjeću
  • Mnogi su se iznenadili pozama gdje model stoji na štednjaku ili nosi jaknu odjevenu naopako
  • Sada je Zara predstavila torbu i klompe od gume koji izgledaju kao...pa za ribolov 

Naviknuli smo da posljednjih mjeseci Zara ima zaista zanimljiv izgled internet trgovine, ali i asortiman. Tijekom karantene njihovi modeli su se fotografirali u kućnom okruženju i tako su predstavljali odjeću i obuću, a mnogi su na to gledali s odobravanjem te su dobili brojne pohvale za izgled s kojim se svatko može poistovjetiti. Kampanja od kuće se nastavila i idućih mjeseci, no ono što je iznenadilo javnost su poze modela. Tako smo imali prilike vidjeti manekenku koja u sandalama na petu stoji na štednjaku te kako se jakne nose naopako.

Moda Obožavatelji Zare totalno su zbunjeni potezom modnog brenda: Ovako je nemoguće kupovati!

Život se koliko-toliko vratio u normalnu, ali Zara je ostala pri svojem pomalo neobičnom stilu. Naime, u novoj kolekciju su predstavljene klompe izrađene od gume te veoma nalik omraženim kroksicama. Ove natikače izgledaju kao radna obuća te dolaze u tri boje - crnoj, bež i maslinasto zelenoj. Cijena im je 179,90 kuna, a đon im je visok četiri centimetra. Za sve zainteresirane, preporučuje se uzeti broj manji od onog kojeg nosiš. 

Kako bi uz klompe imala i odgovarajuću torbu, Zara je predstavila tote model od gume i to u dvije boje. Jedna je klasična crna dok je druga u kombinaciji sive i maslinasto zelene boje. Njezine dimenzije su 21 x 40 x 10 cm, a uz vanjski gumeni dio, unutar torbe se nalazi dio od materijala u koji stavljaš stvari. Cijena ove torbe je 299,90 kuna, a možeš ju nositi u ruci ili na ramenu. 

Moda I Borna Kotromanić je odabrala hit Zarinu haljinu o kojoj smo već pisali

Posjeti Miss7.24sata.hr