Zaljubili smo se u C&A kaput u stilu pilotske jakne koji se može nositi s obje strane! I kao kožnjak i kao teddy

C&A
Vidi originalni članak
  • Pilotske jakne ne da ne izlaze iz mode, nego smo pronašli i novu, produljenu verziju popularnog komada
  • U web trgovini C&A nismo mogli odvojiti pogled od ovog kožnog kaputa s toplim krznom iznutra
  • A što je najbolje (osim vrlo dobre cijene) jest činjenica da se može nositi s obje strane, kao kožnjak i tako teddy kaput

Pilotske jakne već su nekoliko godina esencijalni zimski komad, a popularnost im samo nastavlja rasti. Tako je i ove jeseni, a nastavit će se još više i zimi, kad nas toplo krzno kojima su podstavljene tako lijepo grije. Svake sezone zato dolaze novi i novi modeli. Nakon klasičnih pojavile su se tako crop pilotske jakne pa zatim i one u neuobičajenim jarkim bojama. 

Ne znamo je li ovaj ulov iz C&A začetak još jednog novog trenda ili iznimka, ali mi glasamo za ovo prvo. Ova "produljena verzija" pilotsku je jaknu premetnula u kaput dužine do ispod koljena koji nas je, osim što dobro izgleda, podsjetio i kako je ugodno biti zamotan u nešto duže od jakne kad zimi zapuše vjetar. Usto, ova duljina nam garantira da ćemo kaput lako iskombinirati s midi haljinom ili suknjom (koje neće ispod njega provirivati). Evo, već ga zamišljamo i uz neku dobru pletenu haljinu... Kako ti se čini?

No, ovaj C&A komad ima i bonus vrijednost. Kao što vidiš, može se preokrenuti i nositi s obje strane. Dobiješ i kožni kaput podstavljen krznom i teddy kaput, naravno, po cijeni jednog. Sad shvaćaš naše oduševljenje?

Moda Kaputi ne moraju biti dosadni! Evo kako kombinirati klasične modele i komade u bojama

Eto kako je daleko dogurala kožna jakna koja je nekoć bila pravi i isključivo muški komad. Ali kako ni pilotiranje više nije samo muški posao, ni pilotske jakne ne pripadaju samo njihovom ormaru. Uspješno smo ih preotele i, ruku na srce, baš razmišljamo s čime ćemo kombinirati ovaj kaput. Jer odličan je ulov s cijenom od 89,99 eura što je otpirlike 675 kuna...

Moda s.Oliver ima najljepšu jaknu sezone, naša influencerica ju je sjajno iskombinirala

Posjeti Miss7.24sata.hr