Zaljubile smo se u haljinu iz nove H&M Edition kolekcije koja odiše pariškim šikom

H&M Foto: H&M
Vidi originalni članak

Pariški šik je tijekom vremena postao modni koncept koji utjelovljuje eleganciju bez puno truda i bezvremenski stil. Kada smo otkrili najnoviju haljinu iz nove H&M Edition kolekcije, bila je to ljubav na prvi pogled. Ovaj komad sažima bit pariške privlačnosti svojim profinjenim detaljima i jednostavnim, a sofisticiranim dizajnom. Ne sumnjamo da će mnogi poželjeti učiniti ovu haljinu obaveznim dijelom svog ormara.

Moda Ova plisirana, srebrna haljina iz H&M-a postat će tvoj omiljeni komad za ljetne izlaske

Elegantan dizajn i minimalistički, a upečatljiv detalj nove H&M haljine

Haljina iz nove kolekcije H&M-a ima kratki dizajn, bez rukava, i izrađena je od rastezljivog materijala. Ima okrugli izrez oko vrata i otvor u obliku slova V koji je začinjen perlama ukrašenom mašnom s prednje strane. Mašna je crne boje, u savršenoj suprotnosti s bijelom haljinom, i čini ju elegantnijim komadom koji ćemo poželjeti nositi čim se za to ukaže prilika. Ovi elementi čine haljinu koja je istovremeno klasična i moderna. Skriveni patentni zatvarač i kukica na stražnjoj strani haljine osiguravaju besprijekorno pristajanje.

Moda Malu crnu haljinu smo odavno pospremili u zimski ormar, zamijenila ju je mala bijela haljina

Iako elegantnija, ova haljina može biti prilično svestrana, ovisno o tome s čime ju uparimo

Uz ravan kroj, ova haljina nudi i udobnost. Dostupna je u veličinama od XS do XL, što će odgovarati različitim tipovima tijela. Bilo da ideš na ležerni brunch s prijateljicama ili formalni večernji događaj, svestrani dizajn haljine osigurat će da izgledaš dotjerano. S lakoćom se može upariti s balerinkama, kožnim natikačama ili sandalama te shopper torbom za dnevni look, a odlično će izgledati i uz sandale ili salonke na petu i pismo torbicu za večernji look.

Moda Obavljaš last-minute shopping prije godišnjeg? U C&A su stigle bermude koje ne moraš ni peglati

Upute za pranje i održavanje ove haljine

Haljina je kreirana od materijala koji čini 92 % poliestera i 8 % elastina te, iako ovi materijali nisu nastali bez utjecaja na okoliš, već znamo da H&M potiče sve nas da donesemo neželjenu odjeću ili kućni tekstil u bilo koju H&M trgovinu kako bismo pridonijeli njihovom recikliranju - zauzvrat dobivamo popust na jedan novi odjevni predmet i to može biti upravo ova haljina.

Prilikom pranja ove haljine temperatura vode ne smije biti veća od 30 stupnjeva. Uz to, bilo bi dobro da koristimo vrećicu za rublje kako bi naša haljina i njezina mašna uistinu bila zaštićena prilikom pranja. Također, ona ne smije ići na kemijsko čišćenje, kao ni u sušilicu, a prilikom peglanja važno je izbjegavati ukrasnu mašnu. S cijenom od 49,99 eura, ova haljina koja utjelovljuje pariški šik, vrijedan je dodatak svakom ormaru. Možeš ju nabaviti putem linka.

Moda Želimo ovu haljinu s puf rukavima i divnim detaljima na leđima iz Reserveda!

Posjeti Miss7.24sata.hr