U trgovine su stigli prvi modeli cekera! Izdvojile smo one koje jedva čekamo prošetati gradom (i plažom)

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Posljednjih sezona velike pletene torbe postale su neizostavni modni dodatak u ormarima svih vodećih trendseterica
  • Za tebe smo zavirile u aktualnu ponudu cekera i izdvojile najatraktivnije modele koje ćemo uskoro viđati kako na plažama, tako i gradskim ulicama
  • Ove ljetne sezone posebno su popularne cjenovno prihvatljivije inačice Loewe cekera, jednostavni okrugli cekeri, ali i oni koji ovom praktičnom dodatku daju dozu romantike

Pletene torbe, odnosno popularni cekeri već duže vrijeme nisu samo praktično pomagalo kada odlazimo u kupovinu namirnica ili na plažu, već neizostavan ljetni modni dodatak. Prvi modeli pletenih torbi (i njihovih interpretacija) stigli su u dućane, a mi smo za tebe izdvojile one najzanimljivije. 

Modni odabiri Ovaj tip haljine izvrsno pristaje svakoj figuri! Izdvojili smo najljepše iz aktualne ponude

Cjenovno prihvatljivija inačica

Izgleda kako će ove sezone posebno popularni biti oni koji su djelomično ili potpunosti inspirirani dizajnom cekera ukrašenih kožnim detaljima koje je lani predstavio španjolski brend Loewe i koji je u rekordnom roku postao omiljen dodatak brojnih trendseterica. Cijena ovih pletenih modela se ovisno o veličini kreće od 2.500 kuna naviše, naravno, za mnoge je ona previsoka pa su se high street brendovi potrudili da njezine verzije ove ljetne sezone možemo nabaviti i po prihvatljivijoj cijeni.

Primjeri: Pull&Bear (199,90 kuna), Loewe (oko 2.500 kuna), Mango (249,90 kuna)

Novi modeli Izdvojile smo nove modele platnenih tenisica do 150 kuna, one s točkicama su posebno slatke!

Od plaže do gradskih ulica

U ponudi su dostupni i klasični pleteni cekeri koji su razigrani jednostavnim detaljima poput kožnih naramenica i decentnih ukrasa. Dovoljno su veliki da ti u njih stanu sve potrepštine koje će ti zatrebati tijekom dana, a opet dovoljno efektni da izazovu interes kod tvojih kolegica, prijateljica ili slučajnih prolaznica.

Primjeri: H&M (oko 230 kuna), Reserved (139,90 kuna), Mango (249,90 kuna)

Nešto novo, nešto drugačije

Ako tražiš odmak od klasičnih interpretacija pletenih torbi možeš se odlučiti na one koji prate njihovu formu no izvedene su od čvrstih prirodnih materijala poput jute, rafije i pamuka. Tako razigrane, a tako praktične!

Primjeri: Zara (229,90 kuna), H&M (oko 230 kuna), Reserved (179,90 kuna)

Novi modeli Ovo su najljepše suknje sezone, a među njima je i model koji smo nosili prije 15 godina!

Hit komad, drugi pokušaj

Okrugli pleteni cekeri proteklih su sezona bili neizostavni ljetni dodatak mnogih trendseterica. Ako žališ što su propustila ovaj trend te do sada nisi nabavila svoj primjerak ništa ne brini, ovaj će tip cekera biti jednako popularan i ove ljetne sezone.

Primjeri: Sinsay (119,90 kuna), S.Oliver (oko 300 kuna), C&A (oko 150 kuna)

Rustikalna romantika

Cekere su prvenstveno gledani kao praktičan dodatak, a još ako uzmemo u obzir da su izrađeni od materijala koji se mahom koriste u prerađivačkoj industriji, nismo ih na prvu sklone uvrstiti u ženstvene modele torbi. Ipak, ove ljetne sezone gube svoj robustan oblik te ukrašene perlicama, pomponima i svilenim postavama postaju pravi melem za oči.

Primjeri: Zara (299,90 kuna), H&M (oko 265 kuna), Zara (299,90 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr