Traper je uvijek u trendu; ako si fan, pogledaj kako kombinirati traper s traperom

instagram/replay
Vidi originalni članak
  • Traper je vječni izbor i sezonski favorit koji nas rijetko razočara
  • Kombinacije trapera na traper već su nekoliko godina trend
  • Idealan je za svako godišnje doba za cure koje se nose sa stilom

Traper se nosi svako godišnje doba, a kad dođe proljeće preplavi ulice. U njemu možeš izgledati jednostavno, a atraktivno ako ga pametno kombiniraš. Lako ga je kombinirati na sve boje i uz trendi dodatke koji se pojave. Idealan je za sportske kombinacije, ali ako si kreativna može biti idealan i kao elegantna kombinacija za večernje izlaske.

JEANS TRENDOVI Doviđenja, mom jeans! Ovo je novi najveći traper trend za 2019.

Traper od glave do pete

Kada je u pitanju kombiniranje trapera na traper nekako svi domah pomisle da je to riskantan potez, ali ne mora biti. Kombiniranjem odjevnih komada u traper paleti tvoj outfit možeš dovesti do više, interesantnije razine. 

Ovaj trend se ponavlja iz godine u godinu, pa smo za tebe osmislile nekoliko prijedloga ako ti nedostaje inspiracije.

Pronašle smo nekoliko odličnih komada u high street dućanima po povoljnoj cijeni koji ti mogu poslužiti kao inspiracija.

Volimo i svijetli i tamni traper

Kombinacija svijetlog trapera idealna je za dnevni look. U njemu ćeš uvijek izgledati street ready.

S lijeva na desno: traperice Bershka (199,90kn), jakna Zara (229,90kn), traperice Zara (229,90kn)

Tamni tonovi trapera tvoju figuru će stanjiti, a uzmeš li traperice visokog struka istaknut ćeš liniju. Nosiš li ovakvu jaknu raskopčanu možeš je kombinirati sa svim bojama što će look učiniti još zanimljivijim. Ovakve kombinacije idealne su za prilike kad se dan produži na večer. Proljeće je vrijeme ispijanja pića na terasama s prijateljicama, pa zato je bolje biti uvijek spreman.

S lijeva na desno: traperice Bershka (249,90kn), jakna Pull&Bear (199,90), traperice Zara (179,90kn)

Ovosezonski apsolutni hit su jakne s pojasevima i u bilo kojoj nijansi trapera idealne su za posao, a možeš ih kombinirati i s kratkim trapericama jer je jakna dovoljno duga da odaje dojam pristojnog balonera. U uredu je isto možeš nositi sa stilom. 

Prvi, pa drugi red: jakna Pull&Bear (279,90kn), jakna Bershka (299,90kn), traperice s tie dye uzorkom Bershka (299,90kn), traperice Pull&Bear (149,90kn)

JEANS GENERACIJA 3 para traperica koje te nikad neće iznevjeriti

U svakoj prilici zablistati tek tako nije lako. Ne boj se riskirati s kombiniranjem trapera na traper i privuci poglede svojim proljetnim outfitima baš kako to rade i ove holivudske zvijezde. 

Posjeti Miss7.24sata.hr