Što kaže horoskop, koje su sandale ovog ljeta kao stvorene za tvoj horoskopski znak

miss7/Profimedia/PR
Vidi originalni članak
  • Aktivni znakovi poput Ovna vole obuću u kojoj mogu dugo hodati, plesati, ali mora biti i seksepilna
  • Lav koji voli biti u središtu pozornosti sigurno neće izabrati neupadljive cipele
  • A romantična Riba, kako izgledaju njezine najdraže sandale?

Mi žene znamo da se nije lako odlučiti za samo jedne nove cipele po sezoni, pogotovo jer je ljetna ponuda tako živopisna i slatka. Od natikača, espadrila pa do sandala s remenčićima, "ružnih" sandala, platnenih tenisica, špagerica... Zaista ima neodoljive obuće i gotovo svaki par možemo zamisliti kao dio svog stylinga. I naravno da se ni jedna neće odlučiti za samo jedan model, ali ni za sve. Ako si fan astrologije, možda će te zanimati što zvijezde kažu o ljetnoj obući - koji par se prema tvom horoskopskom znaku svakako treba naći u u tvom ormaru?  

OVAN: Sandale s blok petom

Neovisna pripadnica ovog znaka zna što želi i od toga ne odustaje pa čak i kad su u pitanju sandale koje je uočila, a nije ih odmah kupila. Sandale u koje si se zaljubila na prvu nećeš moći izbaciti iz glave pa je najjednostavnije da ih kupiš. Tvoj ormar je pun komada u kojima zračiš samopouzdanjem, a opet se ističeš iz mase. Živahna si i uvijek sprema za avanturu pa su za tebe super sandale s blok petom - dovoljno seksi za strastvenu Ovnicu, a opet i dovoljno ugodn za ženu od akcije kakva si ti. Moći ćeš cijelu noć u njima plesati.

BIK: Bijele sandale

Bikice su uvijek u potrazi za obućom koja je vizualno vrlo zanimljiva te su uvijek u trendu. Nije tajna da voliš sve što je lijepo i dobro i slobodno možeš reći da si pravi primjer hedonistice. Ove sezone kod tebe će prednost imati bijele sandale koje su doživjele veliki povratak i jedan od najpopularnijih modela ovog ljeta. Više voliš pratiti trendove nego ih sama stvarati pa sad znaš u kojem smjeru tvoja potraga treba krenuti. Bijelom bojom ćeš istaknuti svoju upornost i strpljivost jer stvarno treba imati živaca kad je u pitanju održavanje bijelih sandala. 

Life&style Nije do tvoje loše sreće: jedna stvar koja ti se stalno događa ima sasvim logično objašnjenje!

BLIZANCI: Šareno i uvijek drukčije

Žene rođene u ovom znaku vrlo često se ne mogu odlučiti za samo jednu stvar pa je kod njih kombiniranje boja, stilova i materijala ključna stvar. Također Blizancima se pripisuje i opuštenost u svim životnim situacijama pa tako i ležernost u modi. Trudiš se i svojom obućom pokazati da nisi uštogljena niti klasičarka i u tome uspijevaš. Energičnost pršti iz tebe, a na van to pokazuješ stylinzima koji ocrtavaju tvoju osobnost i zbog toga vrlo često dobivaš komplimente. 

RAK: Crne i što klasičnije

Račice su vrlo emocionalne te se vežu i za ljude i za stvari. Kad pronađeš ono što ti se sviđa više nema povratka. Tvoj ormar pun je klasičnih komada, no nikako se ne može reći da je dosadan. Tako je i sa sandalama ove sezone. Iako je izbor zaista velik, osjećajne Račice držat će se svoje klasike i izabrat će crni model sandala s kojima su sigurne. Uz njih, nijedna prilika te neće iznenaditi, a s njima ćeš dobiti i dozu dramatike koja ti s vremena na vrijeme odgovara.

LAV: Upadljive boje (koje privlače poglede)

Lavice se ponose svojom upadljivom osobnošću i time će se voditi pri odabiru ljetne obuće. Crvene sandale, narančastae i/li žute bit će njihov najčešći izbor. Voliš privlačiti pozornost te uživaš u pogledima koje privlačiš i svojim modnim izričajem. Iako na prvu djeluješ oštro, Lavice su zapravo velike romantičarke, uvijek optimistične, ali i osjećajne koliko god se trudile to ne pokazivati u javnosti.

Nosi se crveno Totalno smo se zaljubili u crvene H&M-ove sandale s mašnom

DJEVICA: Neutralne boje i ravna peta

Pedantne i radišne Djevice nikad ne staju pa su za njih idealne sandale s ravnom petom jer i nakon posla hitaju nešto posjetiti, obaviti još nešto. Skromna si i praktična pa tako biraš i obuću te se, iako si društvena, ne voliš se isticati iz mase. Tvoj odabir su neutralne boje koje su ove godine vrlo popularne pa je samim time i ponuda velika. Sviđaju ti se i neupadljivi detalji poput vezica koje će obuću učiniti vrlo zanimljivom, ali na diskretan način. 

VAGA: Lijepo i skladno, ali nenametljivo

Kao što i ime tvog znaka govori, trudiš se u svemu održati balans. Voliš urbanu i laganu obuću pa će ove sezone tvoj prvi izbor biti espadrile. Iako ti godi pozornost, ne voliš biti nametljivog ponašanja, ali ni modnog izbora. Voliš da ti obuća izgleda raskošno, ali i jednostavno i to je upravo obilježje tvog znaka. Imaš izražen osjećaj za lijepo pa znaš da će tvoja obuća biti pun pogodak te će te puno prijateljica pitati gdje si nabavila ovaj komad.

ŠKORPION: Visoke potpetice su zakon

Žene rođene u ovom znaku ne moraju imati neke upečatljive cipele kako bi se za njima okrenule glave. Kod tebe nema kompromisa kad je u pitanju visina pete jer su tvoj izbor uvijek sandale s visokim potpeticama. Kako ne voliš upečatljivost često ćeš odabrati i prozirne detalje na obući koji su posljednjih godina pravi hit. Strastvena si i kompleksna i to svojom obućom dokazuješ.

MODNI TRENDOVI Super vijest za ljubiteljice čizama: ove Zarine čizme-sandale su genijalne!

STRIJELAC: Ravne natikače u kojima možeš i potrčati

Otvorenog si duha i ne voliš da te nešto sputava. Upravo iz tog razloga odabrat ćeš ravne natikače i tako svojim stopalima dati dosta slobode. Uvijek si spremna za avanture pa nije na odmet uz sebe imati lagane natikače koje ti stanu u torbu. Voliš posebne i otkačenije odjevne komade, ali ih pokušavam neutralizirati jednostavnim izborom obuće i u tome doista uspijevaš.

JARAC: Prirodni materijali i platforme

Jarčice paze i drže do najsitnijih detalja u svemu pa čak i kad je u pitanju obuća. U raznovrsnoj ponudi tvoj izbor će biti sandale s platformom. Ne podnosiš ništa sjajno i šljokičasto i to otvoreno priznaješ baš kako priliči tvom znaku koji se opisuje kao odlučan, iskren i samouvjeren. Voliš da ti je obuća praktična i da se ne moraš preobuvati više puta u danu, zapravo sve radiš kako bi sebi olakšala i neometano uživala u životu.

VODENJAK: Upadljiv metalik sjaj

Ovaj zračni znak uživa u tome da bude primijećen. Ne voli dosadu i potrebne su ti posebnije stvari koje će zadržati tvoju pažnju. Za tebe su idealne metalik štikle u kojima nema šanse da budeš dosadna. Ne moraš brinuti o odjevnoj kombinaciji jer znaš da su cipele nositelj cijelog looka. Originalna si i to 'vrište' i tvoje cipele. Nećeš imati problem ni preko dana obući cipele koje bi mnogi odabrali samo za večernji izlazak. 

RIBA: Razigrano i romantično

Ribe su vječiti sanjari, ali i kreativci koje će privući romantični detalji. Tvoja kreativnost se može preslikati na obuću pa ćeš tako izabrati mašnu, ali i dezene poput točkica. Najbitnija ti je maštovitost koju se trudiš ubaciti u svaki segment života. Ne voliš pravila koja društvo nalaže pa obućom izražavaš neki svoj bunt. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr