Moda

Super vijest za ljubiteljice čizama: ove Zarine čizme-sandale su genijalne!

  • Zara nas ne prestaje oduševljavati komadima iz nove kolekcije
  • Ovoga puta za oko su nam zapele čizme koje su, zapravo, sandale
  • Već ih možemo zamisliti u proljetnim i ljetnim kombinacijama

Tko o čemu, mi ponovno o trendovima iz Zare! Ovaj megapopularni španjolski brend neprestano "izbacuje" novitete, a sve ih redom dočekujemo širom raširenih ruku. Kada govorimo o Zari, govorimo o modnoj kući u kojoj je nešto novo i drugačije i više nego dobrodošlo. Stoga ne čudi da smo i ovoga puta novinu na high street modnoj sceni pronašle upravo u Zari. 

Možda vas zanima Ovako ćeš biti mirisna i svježa cijeli dan - čak i kad krenu paklene vrućine Rubrika Beauty Beauty

 

Radi se o neobičnom paru obuće koji do sada nismo imale priliku viđati, no predviđamo mu svijetlu budućnost. Riječ je, dakle, o kaubojskim čizmama koje to zapravo nisu. Ove "čizme" posebne su i drugačije po tome što imaju otvor na peti. Već smo pisali o tome koliko je otvor na cipelama ove sezone popularan, a ove čizme dokaz su da u modnoj industriji uvijek treba napraviti korak dalje. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr Zara - 549,90 kn

 

Čizme su u potpunosti kaubojskog stila, a posebno upečatljivima čine ih remenčići i srebrne zakovice. Peta je visoka sedam centimetara što ih čini odličnim izborom i za dnevne i za večernje kombinacije. Cijena je prilično visoka i iznosi 549,90 kuna, ali zbog svoje posebnosti i upečatljivosti čine se kao dobra investicija. Možeš ih nositi uz hlače, suknje, haljine, kratke hlače... Što god nosila, vjeruj nam da s ovim čizmama ni u kojem slučaju nećeš izgledati dosadno

 | Autor: miss7/pr miss7/pr U Zari je dostupan samo jedan model ovakvih ćizama

Kako se tebi sviđaju ove kaubojske čizme-sandale?

Možda vas zanima Sitne navike koje razotkrivaju muškarca: Kojem tipu pripada tvoj dragi? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0