Smeđa je nova crna! Kaputi nikada nisu izgledali tako luksuzno, a ovo je 13 najboljih modela

Instagram@thestylestalkercom
Vidi originalni članak
  • Iako je crna uvijek in, ove sezone ulicama vladaju smeđe nijanse
  • Jesenski kaputi dolaze u svijetlim, zemljanim i čokoladnim tonovima i izgledaju fenomenalno
  • Pronašli smo 13 najboljih modela koji će se nositi još godinama

Iako obožavamo klasičnu crnu kožnu jaknu, vrijeme je da istražimo svjetlije alternative kada biramo nove jesenske komade. Svjetski tjedni mode polagano se bliže kraju, a ne možemo ne primijetiti kako su na ulicama zavladale sve nijanse smeđe boje!

A kada kažemo sve nijanse, doista tako i mislimo.  Od boje konjaka pa sve do čokolade, kada su u pitanju kaputi, trend nikada nije djelovao ukusnije i luksuznije. Siluete kaputa su i dalje raznolike, a najčešće se radi o strogim vojničkim krojevima s dvostrukim kopčanjem, a ne nedostaje ni oversized modela koji se ležerno vežu pomoću remena.

Moda Pilotska jakna – kultna kožna jakna savršena za jesen i zimu. Evo kakva je ponuda ove godine

Dominiraju maksi i midi dužine koje stvaraju fenomenalne slojevite kombinacije u jednako zagasitim tonovima. Primjerice, plisirana suknja i dolčevita u kombinaciji s retro čizmama i kaput ili kombinacija odijela s kaputom i nemarno prebačenim puloverom preko leđa. Ovakvi stylinzi izgledaju trendi, casual, a istovremeno iznimno luksuzno i neopterećeno.

Dužina kaputa također je odlična za prohladne jesenske dane te osigurava toplinu i uz kraće opcije haljina i suknji. Uz adekvatne čizme i efektnu torbicu, smeđi kaput pruža posebnu dimenziju baš svakoj kombinaciji i jedva čekamo vidjeti kako će se nositi na našim ulicama!

Moda Pronašli smo savršene ravne cipele za svaki dan, a cijene im počinju već od 30 kuna!

Posjeti Miss7.24sata.hr