Sandale s remenčićima: pronašli smo prekrasne modele s blok petom, visokom petom ili platformama!

Miss7/PR
Vidi originalni članak
  • Na policama high-street trgovina vladaju sandale s remenčićima, a mi smo izdvojili najslađe modele
  • Prije nego uložiš u sandale s remenčićima, potraži pravi kompromis između ljepote i udobnosti

Ljeto je klimatološki počelo zadnji je trenutak da pripremimo stopala i iz ormara izvučemo naše najdraže sandale. I usput, naravno, uložimo u neki od novih modela. Na policama trgovina već neko vrijeme čekaju prekrasni novi modeli, a mi smo i ove sezone zaljubljeni u sandale s remenčićima. Jedan, dva, tri ili pregršt remenja - sasvim svejedno! Bitno je samo da odaberemo svoj najdraži model u kojem ćemo se zaputiti u sve avanture na koje nas poziva novo godišnje doba. U nastavku smo izdvojili modele koji su nas oduševili.

Moda Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi

Modeli s blok petom

Gore lijevo: Stradivarius (179,90 kn); Dolje lijevo: Zara (299,90 kn); Sredina: Stradivarius (229,90 kn); Gore desno: Zara (449,90 kn); Dolje desno: Stradivarius (179,90 kn)

Sandale s blok petom i remenčićima posebno su nam drage jer su u isto vrijeme i seksi i stabilne. Ne mučimo se mnogo hodajući, ali opet vizualno izdužuju noge. Potražnje su, dakako, svjesni i u trgovinama pa je sve prepuno raznolikih modela. Najbrojniji su, dakako, monokromatski modeli, a paleta boja jako je široka - od crvene i žute pa sve do pastelnih plavih i ružičastih nijansi. Osim toga, sandale s animal printom i dalje su jako poželjan komad, ali na police su se doselili i zgodni modeli od rafije. Ne znamo u koje smo se više zaljubili! 

 

Sandale s visokom petom

Gore lijevo: Zara (799,90 kn); Dolje lijevo: Reserved (199,90 kn); Sredina: Bershka (199,90 kn); Gore desno: PittaRosso ( 389 kn); Dolje desno: Zara (349,90 kn)

Nosi se crveno Totalno smo se zaljubili u crvene H&M-ove sandale s mašnom

Ukoliko ovo ljeto planiraš lude izlaske ili te čekaju svečanosti poput svadbe ili nekog kumstva, zasigurno ćeš zatrebati barem jedan seksi model, vrtoglavo visokih potpetica. Dakako, najpopularniji su modeli s jednim remenom preko prstiju te drugim oko gležnja, ali oni ponekad mogu biti pomalo nezahvalni za hodanje. Promisli stoga o pokojem remenčiću više ili o nešto nižoj peti. Ne zaboravi i na kitten heel modele koji su još uvijek u trendu! 

Platforma se vratila

Lijevo: Zara (449,90 kn); Sredina: Bershka (279,90 kn); Desno: Zara (299,90 kn)

Iako su vijesti o povratku sandala s platformom kritizirali mnogi modni znalci, one su već neko vrijeme prisutne na policama high-street trgovina. I, moramo priznati, dostupni su sasvim atraktivni modeli u kojima bismo rado prošetali. A pogotovo kad znamo da su platforme pravi kompromis između želje za udobnošću i želje za visokom petom. 

Posjeti Miss7.24sata.hr