S kristalima, zmijskim uzorkom, mašnicama ili obične gumene - izabrali smo najljepše japanke

miss7/Shutterstock/PR
Vidi originalni članak
  • Posljednjih godina japanke su postale klasik, nezaobilazan i na gradskim ulicama
  • Izbor je velik, između modela tako elegantnih da idu i uz poslovne kombinacije do onih veselih za plažu
  • Izdvojili smo nekoliko atraktivnih modela iz drgovina

Posljednjih godina japanke su postale klasik, nezaobilazni komad obuće svakog ljeta. Pretposavka je da si već lijepo uredila stopala, a čak je i gradom zavladala opuštena atmosfera pa nema razloga da ne odjeneš i japanke (posebno ako se počastiš nekim novim modelom). Jednostavan ljetni model nekad rezerviran samo za plažu posljednjih godina, kad nije načinjen više samo od gume, postao je i poželjan gradski komad. Kao i (sportske) natikače. Danas su kožne, elegantne, s uzorcima i aplikacijama - savršene i za posao i za večernji izlazak...  

FOREO Zahvaljujući ovom uređaju za čišćenje lica moja koža nikad nije bila ljepša

Posljednjih godina, osim klasičnog modela, možemo pronaći japanke i s malo promijenjenim trakama za prste što im daje posebnu čar. Razne su varijante, od potpuno odvojenog dijela u koji ide palac pa do spojenog dijela za palac s ostatkom trake - izbor je na tebi. No, ako si ipak više za klasiku, možeš birati između lakiranih trakica ili onih ukrašenih kamenčićima u boji. 

Kao što možeš vidjeti, ove sezone ima stvarno različitih modela tako da svaka može izabrati onaj model koji joj je najljepši te koji joj je najudobniji. Pomaknuta klasika je idealne za sve odjevne kombinacije, a tvoja stopala će lijepo doći do izražaja.

LJETNA MODA Genijalne natikače od 59 do 250 kuna: S mašnicom ili resicama, jednobojne ili s leopard printom, ravne, na petu...biraj!

Vratimo se sad na najklasičniji model, vesele gumene japanke za najopuštenije trenutke, poput odlaska na plažu. Bilo da je riječ o jednobojnim modelima ili o nekim šarenijim, većini su one prvi izbor za ljeto. Šarene podloge ili sa životinjskim printom pravo su ljetno osvježenje dok detalj poput mašne daje romantičnu notu. 

povratak u djetinjstvo Zara ima nove sandale koje nas neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo

Posjeti Miss7.24sata.hr