Pronašli smo 5 klasičnih modela tenisica koji su sada sniženi i za više od pola!

Puma
Vidi originalni članak
  • Pojedini modeli uspijevaju odoljeti svim promjenama trendova i profilirati se u istinske klasike
  • Otkrivamo ti u kojih ćeš to pet popularnih modela tenisica uvijek biti u trendu
  • Svi od navedenih modela trenutačno su na sjajnom popustu pa je pravi trenutak da na njih baciš oko

Kad je moda u pitanju svaka sezona sa sobom nosi nove trendove te je upravo u tome je njezina čar. No, unatoč svim promjenama, pojedini modeli su se uspjeli oduprijeti svim novim strujanjima i okititi se titulom pravih klasika. Ovoga puta odlučili smo zaviriti u svijet sportske obuće te izdvojiti pet modela tenisice za koje bi se moglo reći da ima slava iz sezone u sezonu ne blijedi. Štoviše, one su jednako kul (ako ne i više) nego što su bile kada su predstavljene na tržištu. No, ova naša lista ima još jednu "caku" - sve tenisice s naše liste trenutačno su na sjajnom popustu te je sada pravi trenutak da ih uvrstiš u svoju kolekciju.

Sniženja Drugi krug sniženja i do 80 posto: u Mango Outletu pronašli smo super komade do 100 kuna


1.  Adidas Gazelle i Campus

Ove su tenisice na listama želja mnogim žena diljem svijeta. A kako i ne bi! One spajaju retro duh i moderan dizajn te dolaze u širokom spektru boja. Puna cijena popularnih  "gazelica" iznosi  729 kuna, a trenutačno su snižene na 583 kune. Vrlo sličnog modela su i adidasove Campus tenisice, a tu je vijest još bolja. Naime, one su sa 699 kuna snižene na 450 kuna! Ova dva modela već su uvrštena u prave klasike te sigurno neće tako skoro izaći iz trenda. Stoga je ovaj popust sjajna prilika da se nađu u tvom ormaru.

Adidas Gazelle (prije 729 kuna, sada 583 kune; obje boje dostupne u Shooster)

 

Adidas Campus (prije 699, sada 450 kuna; obje boje dostupne u ShoeBeDo)

2. Puma Basket Heart

Da tenisice mogu biti ženstvene i romantične pokazao je brend Puma modelom koji je vrlo brzo oduševio modnu scenu. Riječ je o tzv. Basket Heart modelu koji je postao utjelovljenje sportske elegancije. Njegova izvorna cijena iznosi 689 kuna, a u dućanima je trenutačno dostupan već po cijeni od 483 kune

 

 

Ljubičaste tenisice  (prije 689 kuna, sada 500 kuna; ShoeBeDo), bijele tenisice (prije 689 kuna, sada 482 kune; Shooster)

3. Adidas Derrupt Runner

Još jedne tenisice iz addidasove tvornice koje su osvojile tržište bile su Derrupt Runner, trkaće tenisice čija je vanjska strana ukrašena dekorativnom mrežom. Postale su toliko popularne da ih s nogu nisu skidale ni mlađahne zvijezde poput Kendall Jenner i Hailey Baldwin, a istima nije odoljela ni jedna od najbolje odjevenih domaćih dama - Severina. Njihova izvorna cijena iznosi 749 kuna, a sada su već dostupne po cijeni od 300 kuna.

Bijele tenisice (prije 749 kuna, sada 300 kuna; ShoeBeDo), Kombinirane tenisice (prije 749 kuna, sada 600 kuna; Shooster)

Modni trend Najpopularnija suknja sezone preslatkog kroja sada je na sniženju

4. Reebook Classic

Ove tenisice uistinu su opravdale svoje ime i postale pravim klasikom kada je sportska obuća u pitanju. U proteklom desetljeću doživjele su pravi revival te ponovno preplavile ulice baš kao na vrhuncu popularnosti devedesetih. Cijena im se, ovisno o boji, kreće do 750 kuna, a trenutačno su u dućanima dostupne već od 359 kuna.

 

 

Bijele i ružičaste tenisice (prije 449 kuna, sada 349 kuna; oboje dostupno u ShoeBeDo)

5. Pepe Jeans Forest

Pepe Jeans londonski je brend koji spaja visoku umjetnost i uličnu modu. Jesi li znala da posjeduje licencu za korištenje djela ikone pop-art umjetnosti Andyja Warhola te su ona nerijetko ukomponirana u dio kolekcije? Ipak, ovoga puta na našoj listi našao se model koji sjajno odgovara izazovima urbane mode. Ovaj vrlo ženstveni model trenutačno se nalazi na sjajnom popustu. Njegova izvorna cijena od 649 kuna snižena je za više od pedeset posto te iznosi 300 kuna. Ako požuriš uistinu mogu postati sjajan dodatak tvojim proljetnim kombinacijama.

Tenisice u kombinaciji boja (prije 649 kuna, sada 300 kuna; oboje dostupno u ShoeBeDo)

Posjeti Miss7.24sata.hr