Prolaznica sa špice privukla nas je elegantnom kombinacijom u neutralnim bojama

Pixsell/Slaven Branislav Babic
Vidi originalni članak
  • Kako nam se bliži proljeće, sve više posežemo za svjetlijim bojama
  • Toga se drži i ova modno osviještena dama koja se odlučila za outfit u neutralnim nijansama
  • Njen modno usklađen styling svakako je došao do izražaja

Kako nam se bliže vedriji i topliji dani, svi se sve više odlučuju odbaciti tamne boje i nijanse poput crne, smeđe i tamnoplave (mada, ruku na srce, ove su se zime nosile i žarke boje!) i biraju svjetlije nijanse kojima prizivaju proljeće. Upravo za jednu takvu, gotovo monokromatsku stilsku kombinaciju odlučila se lijepa dama sa zagrebačke špice.

Zaboravi all white i all black look. Vrijeme je za ružičasto od glave do pete, misli ova prolaznica

Na zagrebačkoj špici svakodnevno možemo vidjeti odlično izvedene modne kombinacije, a ova prolaznica privukla je pažnju svojim pomno iskombiniranim outfitom u svijetlim, neutralnim nijansama.

Moda Foxy kaputi sve su vrući trend. Zgodna brineta sa špice odabrala je model upadljive plave boje

Središnji komad njene modne kombinacije svakako je bio elegantan kaput u krem boji sa širokim, smeđim krznenim ovratnikom. Krzneni detalji u istoj boji nalazili su se i na rukavima i kaputu dali poseban efekt. Ispod kaputa nosila je košulju-haljinu također u svijetloj nijansi, dok je na nogama nosila visoke kožne čizme iznad koljena u bež boji. Svoju modnu kombinaciju u neupadljivim nijansama upotpunila je torbom u krem boji koja se savršeno slagala s ostatkom outfita.

Sličan efektan outfit baš poput ove prolaznice, možeš iskombinirati i ti. Odluči se za svoju omiljenu boju u svijetlijem tonu, možda neku i od trenutno popularnih pastelnih nijansi i složi svoj outfit s pripadajućim modnim komadima. Takva modna kombinacija svakako će biti pravo osvježenje!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr