Prolaznica je spojila je na prvi pogled nespojive komade i oduševila nas. Ovo ne viđamo često!

Marko Lukunic/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Smeđokosa prolaznica plijenila je poglede u središtu Zagreba stajlingom kakav ne možemo često vidjeti
  • Spojila je komade koji na prvu ne izgledaju kao da idu skupa, no na njoj to izgleda odlično
  • Svaki je komad zasebno odličan te ga možemo zamisliti u svom ormaru 

U centru Zagreba na svakodnevnoj bazi možemo vidjeti prolaznice uređene kao da idu na neki Tjedan mode. Tako smo ulovili jednu brinetu koja nas je na prvu privukla svojim ekstraordinarnim stajlingom kakav nemamo prilike često viđati. Vjerojatno nema prolaznika koji ju nije zamijetio kao ni prolaznice koja nije poželjela barem jedan njezin komad u svojem ormaru.

Ulična moda Ova prolaznica se doista potrudila oko stajlinga: koliko je uspješna bila?

Spoj naizgled nespojivog izgleda genijalno na ovoj prolaznici, a u glavnim komadima odlučila se za neizostavnu ljetnu boju, bijelu.. Kratka jakna forme je slične fraku te ima džep na lijevoj nadlaktici, a ukrašena je šarenim cvijećem i listovima u zelenoj boji. Suknja je također bijela, a rupice, ovog ljeta tako popularne, ono su što joj daje romantičnu notu. Seže do malo ispod koljena dok se podstava zaustavlja iznad koljena. 

Ulična moda Zaludila je Francuskinje, ali i Hrvatice: pogledaj kako one nose žutu boju ovog ljeta

Da su i dalje popularne torbice oko struka zna i naša prolaznica koja se odlučila za Diorov model u kombinaciji sive i crne s prepoznatljivim zlatnim privjeskom i kopčom na remenu. Kad je obuća u pitanju, odabir je pao na niske čizme na petu koje su nas odmah osvojile. Maslinasto zelene štikle po cijelom ristu imaju baršunastu vrpcu koja im daje na posebnosti. Kao završni dio outfita, prolaznica je ispod brade imala trenutno neizostavni modni dodatak - crnu zaštitnu masku.

Posjeti Miss7.24sata.hr