Moda

Šarmantno jednostavan outfit ove prolaznice zabljesnuo je zbog Zarinog bijelog topa

  • Na primjeru ove prolaznice sa zagrebačkih ulica vidimo kako jedan komad može odrediti cijelu kombinaciju
  • Eteročan bijeli top s prozirnim rukavima u ovom je slučaju zvijezda
  • Pronašli smo još nekoliko sličnih komada u Zari
Možda vas zanima Govorili su im da nisu dovoljno dobre, a pogledaj što su one učinile Rubrika Life&style Life&style

Lijepa nasmijana djevojka izabrala je samo naoko jednostavan stajling sastavljen od traper minice, bijele majice i tenisica, ali zanimljivim dodacima, a posebno ovim eteričnim topom u kojem smo prepoznali Zarin model, kombinaciju je dobro "nabrijala". Ružičasti industrijski remen Tommy Jeans (po uzoru na onaj brenda Off-white koji je 2018. pokrenuo trend i nosile su ga mnoge slavne dame) super je detalj koji je usklađen s ružičastom torbicom.

 | Autor: Pixsell/ Kristina Štedul Fabac Pixsell/ Kristina Štedul Fabac

Ipak, zvijezda stajlinga je Zarin top dugačkih prozirnih rukava. Možeš ga nabaviti po cijeni  139,90, a ako ti se sviđa stil, zavirili smo i u ostatak Zarine ponude...

Možda vas zanima 5 najsmionijih prolaznica odlučilo se za kratke i seksi topove. Među njima je i jedna poznata dama... Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 Sve Zara: točkasti top od organdija (139,90kn); majica s volanima od organze (119,90kn); kombinirana majica s organzom (139,90kn); kombinirana majica s puf rukavima (119,90kn)

A evo i s čim ga je kombinirala ova modna influenecerica - jako dobro pristaje i uz traperice...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@nikinpink 🌸💕 #zara #zaraoutfits

A post shared by 🌸 ZARA OUTFITS 🌸 (@zara.outfits) on

 

Photo: Pixsell/ Kristina Štedul Fabac
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SandraPusica99

    Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ... prikaži još!